Bumucan
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
hocam hadi hayırlısı da bugündür oyalayıp durdular ne paradan haber var ne üründenYani çok ta önemli bi ürün değil de kenarda dursun yine de ben de mail attım bakalım.
hocam hadi hayırlısı da bugündür oyalayıp durdular ne paradan haber var ne üründenYani çok ta önemli bi ürün değil de kenarda dursun yine de ben de mail attım bakalım.
Fareyi sağ sol taparken scroll tuşu yalpalıyor mu?Geldi benim fare. İçine ağırlık koyduklarına eminim. Söküp switchleri kailh silentla değiştiricem. Ağırlığı da sökücem.
Alıntıyı görüntüle
Aga nasıl aldınız ya anlamıyom benim hiç açılmadı siteGeldi benim fare. İçine ağırlık koyduklarına eminim. Söküp switchleri kailh silentla değiştiricem. Ağırlığı da sökücem.
Alıntıyı görüntüle
öyle bişi hissetmedim ben. oyun vs oynamıyorum fps oyunları için iş görmez ama normal bilgisayar ofis vs iş görür. plastiği çabuk erir ama muhtemelen. 1 2 sene sonra ne kadar ele tutulur olur bilemiyorum.Fareyi sağ sol taparken scroll tuşu yalpalıyor mu?
Fatura da yok kargo da yoknasıl geliyor millete kargolanmadı hazırlanıyor bile yazmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fatura gelmiş kargolanma yok
yanlıs bilgielendirme kutuyu simdi açtım mouse degilmiş kuzen bişşi almıs o gelmiş arastan gelince dalgınlıkcok degisik kargolandı bile yazmıyor arkadaşlar kargo koduda yok ama ürün elime geldi sistem güncellenmiyor gibi
Fatura da yok kargo da yok
Ürünler paketleniyor yazıyor sadece