sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 591
buyüzden bu foruma indirime gerek yokSahibinden'e 300 TL'den başlayan fiyatlarla satışa koymuşlar bile.
buyüzden bu foruma indirime gerek yokSahibinden'e 300 TL'den başlayan fiyatlarla satışa koymuşlar bile.
Alıntıyı görüntüle
fatura seçenegi yokmu hocam
Degisik valla 1 tanemi aldın hocam
hocam 2 tane almıstım biri kardeşime 2 side kargolandı
hocam benim siparişi kabul etmişler ürün paketleniyor kısmında umarım sizin işlem de olumlu yöndendirYani çok ta önemli bi ürün değil de kenarda dursun yine de ben de mail attım bakalım.
Vallaha teknik ekip destek hattına mail atın demiş attım maili kaç gündür dönen yok siz farklı bir yöntem mi denediniz acaba?hocam benim siparişi kabul etmişler ürün paketleniyor kısmında umarım sizin işlem de olumlu yöndendir
hocam ilk başta mail attım fakat bakmıyorlar sanırım direk siteden ana sayfada solda mesajlarım kısmından soru soruna tıkladım ordan ürünü seçtim ve mesaj yazdım hesabımdan para çekildi fakat ödeme yarıda kaldı diye geri dönüş sağlayacağız dendi ilk başta beni baştan savıyorlar zannettim neden beni bekletiyorsunuz doğru dürüst cevap verinde ona göre hareket edeyim dedim yazılım ekibi 72 saat içinde sorunu cözeceklerini söylediler ama 2 olmadan sorunumu cözdüler dekontum falan var deyin diyeceğim ama sistemlerinde zaten bellidir sizin karttan para çekildiği şimdi yeniden soru sormayı deneyin hocam . Hayırlı akşamlarVallaha teknik ekip destek hattına mail atın demiş attım maili kaç gündür dönen yok siz farklı bir yöntem mi denediniz acaba?
Benimde öyleydi ürün kargoya verildi ve bugün elime ulaştı. Fiyatına göre bedava ürünhocam benim siparişi kabul etmişler ürün paketleniyor kısmında umarım sizin işlem de olumlu yöndendir
hayırlı olsun iyi günlerde kullanınBenimde öyleydi ürün kargoya verildi ve bugün elime ulaştı. Fiyatına göre bedava ürün![]()
sizede hayırlı olsunBenimde ürün bugün ulaştı. Bedavadan 1 TL pahalı