Leon_Was_Here
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 560
hele de şu 2 kez 700tl çekmiş diye yazanlar yok mu gülermisin ağlarmısın be
Şikayet edinde banlasınlar şunu ben kendime bile almadan konu açmaya girdim insanlar faydalansin diye milletin derdine bak böyle enikler işte ülkeyi mahvedenaynı hesaptan aldıysa iade yer, farklı hesaplardan aldıysa teslim edilecek konumdan farkedilip hesaplar suspend yiyip iade yer. kafaya takma.
Knk hala gerçek mi saniyonuz bunu aksjdkaynı hesaptan aldıysa iade yer, farklı hesaplardan aldıysa teslim edilecek konumdan farkedilip hesaplar suspend yiyip iade yer. kafaya takma.
bide yüzsüz gibi yazmaları da ayrı trajikomik.hele de şu 2 kez 700tl çekmiş diye yazanlar yok mu gülermisin ağlarmısın be
aç gözlülük değil 1 arkadaşıma 1 tanede kuzenime benim itiyacım yok zaten60tl ye aldın kral 1 tl ye değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ibreti alem olsun. tek hesapla deneseydin aç gözlülük etmeyip.
valla olur mu olur :dKnk hala gerçek mi saniyonuz bunu aksjdk
17dk sonrastok ne zaman yenilenecek
o işlemcide yanlış hatırlamıyorsam 16mb önbellek vardı 32 değil bu açıdan kötü olmuş ama sistemin geneli hakkında bir şey diyememBunu mu alayım![]()
Rainclaw Silver | AMD Ryzen 7 5700 | 2 x 8 GB DDR4 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yoksa
![]()
CHEST-V27 / AMD Ryzen 5 5600 /MSI GeForce RTX 4060 Ti 8GB/ 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
CHEST-V27 / AMD Ryzen 5 5600 /MSI GeForce RTX 4060 Ti 8GB/ 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bunu aldım iptal ediyim mi kalsın mı ryzen 7 5700 yaptım 24k oldu
Şikayet edinde banlasınlar şunu ben kendime bile almadan konu açmaya girdim insanlar faydalansin diye milletin derdine bak böyle enikler işte ülkeyi mahveden
2 kere niye atiyorsun aynı mesajı yeteneğini mi kanıtlamaya çalışıyorsunaldım