Neler Yeni

Kurgu İşi Yapıyorum Hangi İşlemciyi Almalıyım?

Rahman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rahman
Arkadaşlar merhaba hepinize haftalardır kafayı yemek üzereyim ben kurgu montaj ve özel efekt üzerine çalışıyorum. Şimdi kendime bilgisayar toplayacağım ama kararsızım işlemcim amd mi yoksa intel mi olmalı. After effect, premiere ve Photoshop kullanıyorum... Bilgilerinize ihtiyacım var.
Bütçe 6000 lira

Son düzenleme:

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Arkadaşlar merhaba hepinize haftalardır kafayı yemek üzereyim ben kurgu montaj ve özel efekt üzerine çalışıyorum. Şimdi kendime bilgisayar toplayacağım ama kararsızım işlemcim amd mi yoksa intel mi olmalı. After effect, premiere ve Photoshop kullanıyorum... Bilgilerinize ihtiyacım var.
Bütçe ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,412
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bütçe belirtmemişsiniz fakat 3700X gibi bir işlemcinin size rahat yeteneceğini düşünüyorum. Eğer acelesi yoksa Ryzen 4000 serisi de beklenebilir.

feawen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Mert
Tabii ki de AMD alacaksın da, ekran kartı ne kadar önemli bilmiyorum bu programlarda. Söylediğin bütçede aklıma direkt Ryzen 5 3600x , GTX 1660 Super'li sistem geliyor.

Rahman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rahman
Tabii ki de AMD alacaksın da, ekran kartı ne kadar önemli bilmiyorum bu programlarda. Söylediğin bütçede aklıma direkt Ryzen 5 3600x , GTX 1660 Super'li sistem geliyor.
Ya şunda takılı kaldım çoklu çekirdek tekli çekirdek muhabbetinde kimisi intel bu işler için iyi diyor amd sadece oyun için diyorlar

feawen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Mert
Ahahaha Intel fanboylarıyla karşılaştın sanırım. Asıl renderda AMD'dir. YouTube'da bakabilirsin testlere, ilk 10'da 1 tane Intel işlemci göremezsin performans sıralamasında.

Top Bottom