Neler Yeni

KURGULARIN KURGUSU MAÇ BİTTİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Fokomys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Macit
1 tane yumruk sallasaydı tyson tatmin olurdu herkes bu ne 1 maç önce çıkan kadınların dövüşü bin kat daha iyidi :(
Temkinli olmak zorundalar, Mike daha agresif olup saldıracak enerji bulamadı. Jake de onu yorup kazanmaya çalıştı. Açıklık vermek de istemedi çünkü Mike bitirebilir birkaç darbe ile

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Fatih
Tahmin edilebilir bir sonuç, her şey bana kurgu gibi geldi. 27 yaşındaki çocuk 58 yaşındaki boğayı yıkamadı. Her iki tarafın da onuru korundu, her iki taraf ve Netflix deli para kazandı.

gokdnzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gökdeniz
Temkinli olmak zorundalar, Mike daha agresif olup saldıracak enerji bulamadı. Jake de onu yorup kazanmaya çalıştı. Açıklık vermek de istemedi çünkü Mike bitirebilir birkaç darbe ile
1 tane oturtaydı iyidi valla rahat uyurdum

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
Tahmin edilebilir bir sonuç, her şey bana kurgu gibi geldi. 27 yaşındaki çocuk 58 yaşındaki boğayı yıkamadı. Her iki tarafın da onuru korundu, her iki taraf ve Netflix deli para kazandı.
Harbi ne kazandılar he yalandan 15 dk dans edip.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SENDE BU SALDIRGANLIKLA BAYAĞI İYİ BESLENMİŞSİN HERALDE MÜTİŞ ZEKANLA LAF SOKMAYA FELAN ÇALIŞIYORSUN
Est sıcak fırsatlara konu açan senin zekanla yarışamam

İlk 4 roundu izledim sonra saldım dümdüz kurdu idi adeta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam bir IQsuz hareketi.
Öyle. Forumda artık konu açarkenki uyarılar yetmiyor alakasız ise dümdüz 2 hafta ban ve 1 uyarı puanı verilebilir

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Fatih
IMG_20241116_085834.jpg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom