Neler Yeni

KURGULARIN KURGUSU MAÇ BİTTİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Brayden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
tayyip aydın
İlk 4 roundu izledim sonra saldım dümdüz kurdu idi adeta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle. Forumda artık konu açarkenki uyarılar yetmiyor alakasız ise dümdüz 2 hafta ban ve 1 uyarı puanı verilebilir
Hocam buraya yanlışlıkla açtım konuyu, konu dışına bakarsanız oraya açtım zaten bu kadar tepki geleceğini bilemedim yeniyiz öğreneceğiz bakalım ban felan olursa tabii ki boynumuz kıldan ince hatanın cezasını çekeriz

Hocam buraya yanlışlıkla açtım konuyu, konu dışına bakarsanız oraya açtım zaten bu kadar tepki geleceğini bilemedim yeniyiz öğreneceğiz bakalım ban felan olursa tabii ki boynumuz kıldan ince hatanın cezasını çekeriz
Yanlışlıkla falan açmadın. Sıcak fırsatlara konu açarken kaç defa uyarı var gerçekten indirim vs varsa buraya konu açın diye beni mi yiyon

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Yalandan kim ölmüş

Brayden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
tayyip aydın
ben yaptığımı söylüyorum beni mi yiyon felan sen üslubuna bak önce ondan sonra kurallara uymayı birini uyarmayı dene

ben yaptığımı söylüyorum beni mi yiyon felan sen üslubuna bak önce ondan sonra kurallara uymayı birini uyarmayı dene
Bence sen önündeki yazıları okumayı öğrenebilirsin

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ANIL GÜDÜCÜ

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Berk
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Hüseyin
Ulan her şeyden bir drama çıkarıyorsunuz, harbi yeter da mesajını bırak git.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom