KURGULARIN KURGUSU MAÇ BİTTİ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İlk 4 roundu izledim sonra saldım dümdüz kurdu idi adeta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle. Forumda artık konu açarkenki uyarılar yetmiyor alakasız ise dümdüz 2 hafta ban ve 1 uyarı puanı verilebilir
Hocam buraya yanlışlıkla açtım konuyu, konu dışına bakarsanız oraya açtım zaten bu kadar tepki geleceğini bilemedim yeniyiz öğreneceğiz bakalım ban felan olursa tabii ki boynumuz kıldan ince hatanın cezasını çekeriz

Hocam buraya yanlışlıkla açtım konuyu, konu dışına bakarsanız oraya açtım zaten bu kadar tepki geleceğini bilemedim yeniyiz öğreneceğiz bakalım ban felan olursa tabii ki boynumuz kıldan ince hatanın cezasını çekeriz
Yanlışlıkla falan açmadın. Sıcak fırsatlara konu açarken kaç defa uyarı var gerçekten indirim vs varsa buraya konu açın diye beni mi yiyon

Yalandan kim ölmüş

ben yaptığımı söylüyorum beni mi yiyon felan sen üslubuna bak önce ondan sonra kurallara uymayı birini uyarmayı dene

ben yaptığımı söylüyorum beni mi yiyon felan sen üslubuna bak önce ondan sonra kurallara uymayı birini uyarmayı dene
Bence sen önündeki yazıları okumayı öğrenebilirsin

Sıcak Fırsatlar🔥🔥🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,286
Üyeler
184,292
Son üye