Ambrabat berbattı atakların içine etti resmen, geri pas atıyor sürekli sinir oldum.Maçta hakem hatalarını geçtim sorunun kaynağı Fenerbahçe'de Amrabat 90 dakika top oynadı sadece bunu söyleyebilirim![]()
herkes icin gecerli oldugunu dusunmuyorum bu dediginin ben ismail kartal varken de mourinhonun gelmesi taraftari degildim. Cunku bitik bi teknik adam ki zaten bitik olmasa fenerde niye koskoca mourinho olsun? Adamin oynattigi top top degil orta kafa gol sistemi bildigin bu nedir allah askinaBaşladı yine Jose Moruinho istifa İsmail kartal geri gelsin. İsmail kartal teknik direktörken ona aynısı yapılıyordu: İsmail Kartal kalorifer istifa Jorge Jesus geri gelsin. Jorge Jesus teknik direktörken ona aynısı yapılıyordu: Jorge Jesus istifa İsmail Kartal geri gelsin. Yeter artık. Jose Moruinho iyi falan demiyorum ama sürekli istifa dediğiniz adamlara sonradan kıymet binmeyin. Ben Jorge Jesus'a bile gitsin demiyordum, adam Ziraat'te olsa klübe kupa kazandırdı. İsmail Kartal ise 99 puan topladı ve derbi kaybetmedi.
%99 böyleydi. Hatta yazdığım gibi yazıyorlardı:herkes icin gecerli oldugunu dusunmuyorum bu dediginin
Kafası kalkmıyor hocam hep bi geri pas düşüncesi var adamda ve inatla oyunda tutuyor hocam anlam veremiyorum.Ambrabat berbattı atakların içine etti resmen, geri pas atıyor sürekli sinir oldum.
Umarım gelmezKerem Morinhonun elini sıktı Fenerbahçeye gitmeye niyeti var
Mourinho ile tek farkımız o stadda izledi ben ise evde izledimAlıntıyı görüntüle
Kerem Aktürkoğlu Benfica ilk 11 de kadroda arkadaşlar, bu maç heyecanlı olucak tahminlerinizi yazar mısınız.