🏆 FENERBAHÇE 0-0 BENFİCA 🏆 MAÇ BİTTİ

rezil teknik adam rezil oyun rezil sonuc

Bu neydi şimdi anlamadım ben?

Maçta hakem hatalarını geçtim sorunun kaynağı Fenerbahçe'de Amrabat 90 dakika top oynadı sadece bunu söyleyebilirim :)

Başladı yine Jose Moruinho istifa İsmail kartal geri gelsin. İsmail kartal teknik direktörken ona aynısı yapılıyordu: İsmail Kartal kalorifer istifa Jorge Jesus geri gelsin. Jorge Jesus teknik direktörken ona aynısı yapılıyordu: Jorge Jesus istifa İsmail Kartal geri gelsin. Yeter artık. Jose Moruinho iyi falan demiyorum ama sürekli istifa dediğiniz adamlara sonradan kıymet binmeyin. Ben Jorge Jesus'a bile gitsin demiyordum, adam Ziraat'te olsa klübe kupa kazandırdı. İsmail Kartal ise 99 puan topladı ve derbi kaybetmedi.

Maçta hakem hatalarını geçtim sorunun kaynağı Fenerbahçe'de Amrabat 90 dakika top oynadı sadece bunu söyleyebilirim :)
Ambrabat berbattı atakların içine etti resmen, geri pas atıyor sürekli sinir oldum.

Başladı yine Jose Moruinho istifa İsmail kartal geri gelsin. İsmail kartal teknik direktörken ona aynısı yapılıyordu: İsmail Kartal kalorifer istifa Jorge Jesus geri gelsin. Jorge Jesus teknik direktörken ona aynısı yapılıyordu: Jorge Jesus istifa İsmail Kartal geri gelsin. Yeter artık. Jose Moruinho iyi falan demiyorum ama sürekli istifa dediğiniz adamlara sonradan kıymet binmeyin. Ben Jorge Jesus'a bile gitsin demiyordum, adam Ziraat'te olsa klübe kupa kazandırdı. İsmail Kartal ise 99 puan topladı ve derbi kaybetmedi.
herkes icin gecerli oldugunu dusunmuyorum bu dediginin ben ismail kartal varken de mourinhonun gelmesi taraftari degildim. Cunku bitik bi teknik adam ki zaten bitik olmasa fenerde niye koskoca mourinho olsun? Adamin oynattigi top top degil orta kafa gol sistemi bildigin bu nedir allah askina

9 kişi kalan Benfica'ya karşı adam akıllı pozisyona bile giremeyen Fenerbahçe'den hiç bir şey olmaz. Kimse bana "Kerem çok iyi oynadı" falan demesin. Diyenler de geçen sezon gitsin Portekiz liginde Kerem'i izlesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,759
Üyeler
183,162
Son üye
delogl
Geri