açsan iyi olurdu gerçi, açarsan ve linç etmeye çalışırlarsa arkanı kollardımOk o zaman dalgamızı geçtik şimdi siliyorum imzamdan ama biyografimdeki kalsın.
Arkanı kollamak konusunda evet.Emin misin?
Onay vermezler kulübe.Tamamdır, hemen resmileştiriyorum kulübü.
Faizin sabit tutulmasıda etkiledi kesinlikle ancak son haftada yurtiçinde 1.4 milyar dolar döviz bozdurulmuş. TL'nin değer kazanmasında bununda etkisi büyük.Boş konudur. Düşmesinin sebebi ekonomimizin iyileşmesi falan değil kesinlikle. Faizin sabit tutulup Joe Biden'ın yaptığı haberdir. O haberde 1.9 Trilyon dolar destek paketi önerisi yapıldı büyük ihtimalle de gerçekleşecek ve bu sebep çok fazla dolar basımına sebep olup küresel dolar miktarını arttıracak. Tabi bu geçici bir düşüş yani zamanla eski fiyatına yükselir.
Az daha bassınlar yiyorsa, cortlayacaklar bu gidişle .Boş konudur. Düşmesinin sebebi ekonomimizin iyileşmesi falan değil kesinlikle. Faizin sabit tutulup Joe Biden'ın yaptığı haberdir. O haberde 1.9 Trilyon dolar destek paketi önerisi yapıldı büyük ihtimalle de gerçekleşecek ve bu sebep çok fazla dolar basımına sebep olup küresel dolar miktarını arttıracak. Tabi bu geçici bir düşüş yani zamanla eski fiyatına yükselir.
#TürkLirası# !!!Alıntıyı görüntüle
Helal olsun be
Elon abiye TL yazdırsak her şey düzelecek aslında ama.Selamlar! Dostlar az önce bi Dolar, Euro kuruna bakayım dedim ve şunu gördüm ki kurlar yavaş yavaş düşüyor! Herkes biyografisine #türklirası yazsın ben yazdım .
Anlık Olarak:
Dolar: 7,12 TL
Euro: 8,54 TL
NOT: Ağlanacak halimize seviniyoruz ya...
Ayyıldız Tim joined the chatyok bi hacker abimiz heklesin TL yazsın