Neler Yeni

Kurlar yavaş yavaş iyileşiyor! #türklirası

Rich Kedy

80+ Bronze

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Boş konudur. Düşmesinin sebebi ekonomimizin iyileşmesi falan değil kesinlikle. Faizin sabit tutulup Joe Biden'ın yaptığı haberdir. O haberde 1.9 Trilyon dolar destek paketi önerisi yapıldı büyük ihtimalle de gerçekleşecek ve bu sebep çok fazla dolar basımına sebep olup küresel dolar miktarını arttıracak. Tabi bu geçici bir düşüş yani zamanla eski fiyatına yükselir.

Rich Kedy

80+ Bronze

Rich Kedy

80+ Bronze

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Boş konudur. Düşmesinin sebebi ekonomimizin iyileşmesi falan değil kesinlikle. Faizin sabit tutulup Joe Biden'ın yaptığı haberdir. O haberde 1.9 Trilyon dolar destek paketi önerisi yapıldı büyük ihtimalle de gerçekleşecek ve bu sebep çok fazla dolar basımına sebep olup küresel dolar miktarını arttıracak. Tabi bu geçici bir düşüş yani zamanla eski fiyatına yükselir.
Faizin sabit tutulmasıda etkiledi kesinlikle ancak son haftada yurtiçinde 1.4 milyar dolar döviz bozdurulmuş. TL'nin değer kazanmasında bununda etkisi büyük.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142

T.P.G.

80+ Titanium
Az daha bassınlar yiyorsa, cortlayacaklar bu gidişle :D.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Selamlar! Dostlar az önce bi Dolar, Euro kuruna bakayım dedim ve şunu gördüm ki kurlar yavaş yavaş düşüyor! Herkes biyografisine #türklirası yazsın ben yazdım :D.

Anlık Olarak:
Dolar: 7,12 TL
Euro: 8,54 TL

NOT:
Ağlanacak halimize seviniyoruz ya... :(
Elon abiye TL yazdırsak her şey düzelecek aslında ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,125
Üyeler
166,889
Son üye
berkekkoc
Top Bottom