POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Bana göre Dünyanın en iyi dizisi. Birçok global dizi izledim. Hepsinden çok ama çok daha iyi.
hocam ben telegramdan izlemiştim sinegraf olması lazımdıSorum başlıktada olduğu gibi 1-97 ücretsiz bir şekilde nereden izlenir youtube kuralları gereği kesilen yerler var kesilmemiş kalite olan bir yer varmı ?
ücretli değil ben ordan izledimOrası ücretli Aga bana ücretsiz olanı lazm
update:Rica ederim. Bu arada epik yorumlardan birini yapayım.
Tebrikler, Türkiye'nin en iyi dizisine başladınız.
ücretli değil ben ordan izledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Kurtlar Vadisi Sinegraf
Kurucu Admin: @kergiday Reklam/Sfs: @birreis Kurtlar Vadisi'ne dair her şey... Kanal içeriği; - 1-97 Orjinal SİNEGRAF/PANA (4. Bölüm Var) - Kurtlar Vadisi Terör Bölümleri - Full HD Kurtlar Vadisi filmleri - Kurtlar Vadisi Müzikleri ve daha fazlası...t.me
Update: Tebrikler Dünya'nın en iyi dizisini bitirmek üzeresiniz.
bende bunlardan izledim ama sonrasında böyle bir şey keşfettimMesaj otomatik birleştirildi:
üstte attığım ilk 55
Bu da 56-97
1 değil tek. Sinegraf'a ait o kanal. O yüzden 55.bölüme kadar var orada.ozaman hocam bana 1-97 youtube oynatma listesi atarmısınız ?
Alıntıyı görüntüle
bu sadece 1. sezon sanırsam
Update: Tebrikler Dünya'nın en iyi dizisini bitirmek üzeresiniz.
bende bunlardan izledim ama sonrasında böyle bir şey keşfettim1080 p
ama bence 720p nin diziyle uyumu daha güzel
diziyi 2 kez bitirmeme rağmen hala laz ziya en iyi anlar izliyorum, çok mükemmel kaliteli bir dizi.
agalar iyi hoş bittide elifin ölümü laz ziyanın şişlenmesi ağır koydu ya1 değil tek. Sinegraf'a ait o kanal. O yüzden 55.bölüme kadar var orada.
Koskoca laz ziya binlerce kişiye hükmet cenazsesine 3 kişi gelsinagalar iyi hoş bittide elifin ölümü laz ziyanın şişlenmesi ağır koydu ya
Sonraki seriler izlenirmi ?agalar iyi hoş bittide elifin ölümü laz ziyanın şişlenmesi ağır koydu ya
Koskoca laz ziya binlerce kişiye hükmet cenazsesine 3 kişi gelsin
Sorum başlıktada olduğu gibi 1-97 ücretsiz bir şekilde nereden izlenir youtube kuralları gereği kesilen yerler var kesilmemiş kalite olan bir yer varmı ?
dostum olmaz düşmanım yaşamaz demiştiagalar iyi hoş bittide elifin ölümü laz ziyanın şişlenmesi ağır koydu ya
Alıntıyı görüntüle
Koskoca laz ziya binlerce kişiye hükmet cenazsesine 3 kişi gelsin
Sonraki seriler izlenirmi ?
Alıntıyı görüntüle