Kurtlar Vadisi Pusu izlenir mi?

CVaRy

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
163
Merhaba Değerli Donanım Severler. Daha Önce Hiç Merak Bile Etmediğin Kurtlar Vadisini ( 1-97 ) 2023 Eylül Ayında Bitirdim. Bir Merak Sonucunda Neden Pusuyu da İzlemiyim Dedim Ve Başladım 9 Bölümü 2 Günde Bitirdim Açıkçası Çok Sardı 1-300 Kadar Bölümü İzlenir Mi Sizce?

Merhaba Değerli Donanım Severler. Daha Önce Hiç Merak Bile Etmediğin Kurtlar Vadisini ( 1-97 ) 2023 Eylül Ayında Bitirdim. Bir Merak Sonucunda Neden Pusuyu da İzlemiyim Dedim Ve Başladım 9 Bölümü 2 Günde Bitirdim Açıkçası Çok Sardı 1-300 Kadar Bölümü İzlenir Mi Sizce?
Breaking Bad The Walking Dead Cobra Kai The 100 Lost Ftwd The Rain La Casa De Papel gibi kaliteli diziler izlemek daha mantıklı değil mi?

İzlenmez bozdular diziyi.

İzlenmez hangi birini izleyeceksin çok sezon çıktı sarmıyor zaten. max pusunun da ilk sezonu izlenir.

üstüne bide ezel yapıştır.

üstüne bide ezel yapıştır.
Hakaret Olur :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzlenmez hangi birini izleyeceksin çok sezon çıktı sarmıyor zaten. max pusunun da ilk sezonu izlenir.
Afedersiniz Cahilliğime Verin Ama İlk Sezon Kaç Bölüme Kadar Acaba?

İzlenmez bozdular diziyi.
KV`nin Daha Fazla Ekmeğini Yediler Bence Pusu Sayesinde.

Breaking Bad The Walking Dead Cobra Kai The 100 Lost Ftwd The Rain La Casa De Papel gibi kaliteli diziler izlemek daha mantıklı değil mi?
Yabancı Dizi/Filmler İzlemeyi Sevmiyorum.

Hakaret Olur :D

Afedersiniz Cahilliğime Verin Ama İlk Sezon Kaç Bölüme Kadar Acaba?

KV`nin Daha Fazla Ekmeğini Yediler Bence Pusu Sayesinde.

Yabancı Dizi/Filmler İzlemeyi Sevmiyorum.
Neden hakaret olur puanlamaya göre sıralama burda hocam.

Screenshot_20240118_050057_com.instagram.android.jpg

Her türlü izlenir.
Pusu da biraz sıkılırsın ancak öyle kaliteli oyuncular var ki onların hatrına bile izlenir.
İlerleyen bölümlerin süresi uzadığı için iyice saçmalıyorlar ama İskender Büyük , Ersoy Ulubey , Kara , Zaza dayı , Deli Hüsnü 😀 gibi karakterleri görmek için bile izlenir.
Hele bir de Cahit karakteri var ki muzzam derecede berbat onu görünce ileri sarmayı unutma.

iskender büyük ve memati ölene kadar güzel izlenir 160 dı sanırım ondan sonrası karanın hatrına izlenir 210 a kadardı sanırım ondan sonrası cacık kral

Pusuyu İskender Büyük ve sonrasındaki Ersoy Ulubeye kadar ki bölümleri izleyebilirsin sonrası saçmalamaya başlıyor.

Herkese Cevap İçin Teşekkürler. 11 Bölümü Bitirdim :)

Geri