Kurtlar Vadisi Hakkında Kitap Yazsam Tutar Mı?

Shadow™

80+ Silver
Reaksiyon skoru
815
Kitabı, içeriğini 97.bölüme kadar tüm ayrıntıları anlata anlata yani tek bölüm şekilde işleyerek, Tüm karakterlerin vikipedia üslubunda anlatarak veya sadece kurtlar vadisindeki detayları mesela Aslan Akbey'in Duran Emmi'nin cenazesinden ayrılırken ünlü bir adam olan Haldun Taner'in mezarına dokunup ayrılması gibi farklı şekilde yazmayı düşünüyorum sizce tutar mı?

( Bunu 5 veya 10 yıl sonra yapmayi düşünüyorum)

Kitabı, içeriğini 97.bölüme kadar tüm ayrıntıları anlata anlata yani tek bölüm şekilde işleyerek, Tüm karakterlerin vikipedia üslubunda anlatarak veya sadece kurtlar vadisindeki detayları mesela Aslan Akbey'in Duran Emmi'nin cenazesinden ayrılırken ünlü bir adam olan Haldun Taner'in mezarına dokunup ayrılması gibi farklı şekilde yazmayı düşünüyorum sizce tutar mı?

( Bunu 5 veya 10 yıl sonra yapmayi düşünüyorum)
kurtlar vadisini öven elemanlar diziyi izlerken uyudugu icin bi halt anlamiyo herhalde elemanlar cakiri filan seviyo la ayrica cok fazla plothole ve denk gelme var abartilan bisi

Dünyanın en balon dizisi 15 yaşındaki ergenler dışında kimse etkilenmemiştir

5-10 sene sonra kimse o diziyi hatırlamaz. Sen "Kartallar yüksek uçar" dizisini hatırlıyor musun?

5-10 sene sonra kimse o diziyi hatırlamaz. Sen "Kartallar yüksek uçar" dizisini hatırlıyor musun?
Kurtlar vadisi 2005'de bitti ve hâlâ şuan hatırlanılıyor,izleniliyor, 5-10 sene sonramı hatırlanmayacak?

Kurtlar Vadisi modası geçti artık. Tutmaz. Hele parayla satılan kitabı bence hiç tutmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri