İlk bölümler heyecanlı değil zaten. 10'dan sonra olaylar başlıyor fakat ilk bölümleri izlemezsen olayı anlayamazsın.İlk 2 bölümü ve 3. bölümün ilk 20 dakikasını izledim.
Sarmadı beni, beklediğim aksiyonu bulamadım.
Hep böyle mi, yoksa sonradan açılıyor mu?
ezelden sonra izliyebilirsin ama ezel izle önce daha önce izlediysen birdaha izle
İlk bölümler heyecanlı değil zaten. 10'dan sonra olaylar başlıyor fakat ilk bölümleri izlemezsen olayı anlayamazsın.
Ben 15 günde tüm diziyi bitirdim. 15 tatilde dedemlere gittik alt yapı ADSL bilgisayarım da yanımda değildi televizyondan SMART TV'ydi sabaha kadar izledim. 10 bölüm izle acayip sarıyor bak diyorum aksiyon var D:Ezel izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum.
1-2 bölümüne göz atmıştım, ''Iğğğ, ben Ömer'dim, Ömer yok artık hığğğ, Eyşan gel kız ığğ.' tarzıydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yahu bir bölüm 30-40 dakika da değil ki, bölümler 1 saat, 1 saat 30 dakika civarı.
Ben 15 günde tüm diziyi bitirdim. 15 tatilde dedemlere gittik alt yapı ADSL bilgisayarım da yanımda değildi televizyondan SMART TV'ydi sabaha kadar izledim. 10 bölüm izle acayip sarıyor bak diyorum aksiyon var D:
Açıkçası ortaya 2 3 yeni karakter çıkıyor. 7 bölümü devamlı sara sara önemli sahneleri izleyip geçebilirsin.3. bölümü de izlesem, 7 bölümü atlasam ne kaybederim?
valla bence türk televizyon tarihinin en iyi aksiyon dizisi NET.Ezel izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum.
1-2 bölümüne göz atmıştım, ''Iğğğ, ben Ömer'dim, Ömer yok artık hığğğ, Eyşan gel kız ığğ.' tarzıydı.
Hepsini izle. Cidden aksiyonu bol. Olaylar çok karışık ve zevkli. Masonlar derin devlet mafya kaçakçılık baronlar baya sağlam. PUSU'yu izleme bu arada.Huyum değil be, ya hiç izlemem, ya da hepsini izlerim.