Respiky
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,596
- İsim
- Mertcan Uysal
Kuba Space 50CC (80CC) Motorum var, 18 Yaşındayım, Kurye olmak istediğimden ve Kasım 2021 doğum günüm olduğundan Babam doğum günü hediyesi aldı ancak ehliyetim olmadığından kullanamıyorum. Kurye olmanın şartları nedir? esnaf kurye nasıl olurum? hangi ehliyet gereklidir, Ehliyet sınavına girersem ehliyetimi elime almam ne kadar sürer? Ehliyet ücreti ne kadardır yardımcı olursanız sevirinim.
Bildiğim kadarıyla bu motor modeli araç ehliyeti ile de kullanılabiliyor onun maliyeti ne kadardır detaylıca yardımcı olursanız sevinirim
Şu anda asgari ücretle(ekstra maaşımdan %3 kesinti ile) gerçekten ağır beden işçisi olarak bir seramik fabrikasında çalışıyorum, İşten çıkmadan yani en azından her şey kesinleşmeden kurye olarak kendime bir yere bağlı kalmadan(Restoran vs. , Patron azarlamasına maruz kalmadan) nasıl kuryelikte iş bulabilirim aşamaları nelerdir?
@crazyreign
Bildiğim kadarıyla bu motor modeli araç ehliyeti ile de kullanılabiliyor onun maliyeti ne kadardır detaylıca yardımcı olursanız sevinirim
Şu anda asgari ücretle(ekstra maaşımdan %3 kesinti ile) gerçekten ağır beden işçisi olarak bir seramik fabrikasında çalışıyorum, İşten çıkmadan yani en azından her şey kesinleşmeden kurye olarak kendime bir yere bağlı kalmadan(Restoran vs. , Patron azarlamasına maruz kalmadan) nasıl kuryelikte iş bulabilirim aşamaları nelerdir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@crazyreign