Neler Yeni

Kuryelik için motor önerisi

Krasos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Davut Önder
Bütçe
80000
Aralık ayında kuryelige başlamak için motor almayı düşünüyorum. Maksimum 80000'e çıkabilirim. Arkadaşımın önerisi Kuba space 50 pro ama ben 50 cclik motorun yetmeyeceğini düşünüyorum. Aklımda Spontini 110 var. Drift L, Rks 125R veya Tvs Raider ile de yapmayı düşünüyorum. Başka ne alabilirim?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kanka temizinden spontini bul geç bu işlerin piri o
ha dersen ki japon olsun dio bakabilirsin veya pcx ya da spacy activa vsvs...
km biraz yüksek olacaktır tabii ki bütçene nazaran ama maksat ekmek yemekse ekmek yedirir cinsten.
kısacası;
ekonomik olsun benim olsun dersen spontini al yoksa honda dio veya pcx 125 veya spacy falan tercih edebilirsin.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Bütçe max 80.000 ise kesinliklikle ama kesinlikle bayiiden 81.000TL kampanyalı dio almalısın. Veya ikinci elde düşük kmli 2000 geçmemiş 70-75 bandında da dio bulursun. Spontini almak yapacağın en büyük hata olur.

Krasos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Davut Önder
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka temizinden spontini bul geç bu işlerin piri o
ha dersen ki japon olsun dio bakabilirsin veya pcx ya da spacy activa vsvs...
km biraz yüksek olacaktır tabii ki bütçene nazaran ama maksat ekmek yemekse ekmek yedirir cinsten.
kısacası;
ekonomik olsun benim olsun dersen spontini al yoksa honda dio veya pcx 125 veya spacy falan tercih edebilirsin.
Direkt 0 spontini almayı düşünüyorum. Maksat hem şehir içinde dolaşayım hem de işimi yapayım. Zaten kuryeliği de Çanakkale de yapacağım.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Ömer Kurşun
Aralık ayında kuryelige başlamak için motor almayı düşünüyorum. Maksimum 80000'e çıkabilirim. Arkadaşımın önerisi Kuba space 50 pro ama ben 50 cclik motorun yetmeyeceğini düşünüyorum. Aklımda Spontini 110 var. Drift L, Rks 125R veya Tvs Raider ile de yapmayı düşünüyorum. Başka ne alabilirim?
Spontini,mati,ceo
Bu 3 ünden birini al geç

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Kuryelik yapacaksan ve çanakkaledeysen honda öneremem ancak yine de çin malından daha sorunsuz olur. En azından sym falan bak.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Direkt 0 spontini almayı düşünüyorum. Maksat hem şehir içinde dolaşayım hem de işimi yapayım. Zaten kuryeliği de Çanakkale de yapacağım.
O halde düşünmeden spontini alabilirsin.

Krasos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Davut Önder
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolasınız tavsiyeleriniz için hangi şirketi önerirsiniz benim aklımda Yemeksepeti var

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Ömer Kurşun
Sağolasınız tavsiyeleriniz için hangi şirketi önerirsiniz benim aklımda Yemeksepeti var
Girebiliyorsan Trendyol go giremezsen Yemeksepetine gir çok beklemezsin alırlar
Vigo ya girme ücretleri baya güzel ama 12 saat zorunlu ve müdürün felan oluyor
Yemeksepetinde karışan eden yok kafana göre takılırsın
Getir de yapabilirsin motor masrafim olmasın diye ama ücretleri düşük kalıyo biraz
Tıkla gelsin olabilir oda 10 saat zorunlu burger-popeyes-usta donerci-subway siparişleri götürürsün
Bence trendyola gir almazlar büyük ihtimal çok alım yapan firma değil yemeksepetine gir kafan rahat olsun

Krasos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Davut Önder
Beyler birde arkadaşla son günlerde çok tartıştığımız konu bütçe kısıtlı olduğu için scooter alacağına git Raider falan al diyor işte tutanamazsan gezeceğin motorun olmuş olur diyor siz ne dersiniz.

anvik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf yakar
Beyler birde arkadaşla son günlerde çok tartıştığımız konu bütçe kısıtlı olduğu için scooter alacağına git Raider falan al diyor işte tutanamazsan gezeceğin motorun olmuş olur diyor siz ne dersiniz.
2. Motor alma fikrin yoksa mantıklı

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,602
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Bende dio vardı memnundum çanakkalede yaptım 1 ay sonra memelekete dönmek zorunda kalıp sattım

Top Bottom