Bakımı daha fazla olur ayrıca activa kadar yakıt cimrisi değiller Dioda rahatsız ediyor adamı activa bu konuda en iyisi diyebilirim o yüzden (bütçe bazında bakarsak)Pcx veya nmax serisi nasıldır?
Activanın tasarımı hoşuma gitmedi. Kuryeliği süreli yapacağım ve kuryelik sonrası normal de kullanmayı düşünüyorum. Pcx üzer mi?activa alabilirsen al en güzel ve garanti motor. 1l benzin 60km civarı.
Sıfır almam şart değil. 2.el de alabilirim. Pcx üzer mi?Bakımı daha fazla olur ayrıca activa kadar yakıt cimrisi değiller Dioda rahatsız ediyor adamı activa bu konuda en iyisi diyebilirim o yüzden (bütçe bazında bakarsak)
pcx 10 numara motor.Activanın tasarımı hoşuma gitmedi. Kuryeliği süreli yapacağım ve kuryelik sonrası normal de kullanmayı düşünüyorum. Pcx üzer mi?
Sıfır almam şart değil. 2.el de alabilirim. Pcx üzer mi?
Normal kullanıcaksanız eğer sonrasında pcx iyidir ama dediğim gibi activa kadar az yakmaz nmax te bakabilirsiniz pcx'e alternatif olaraktanActivanın tasarımı hoşuma gitmedi. Kuryeliği süreli yapacağım ve kuryelik sonrası normal de kullanmayı düşünüyorum. Pcx üzer mi?
Sıfır almam şart değil. 2.el de alabilirim. Pcx üzer mi?
senin gibi düşünüp active 125 aldım nakitte kampanya var. 94 bin. su an en fiyat performans motor.3. günüm memnunumKurye olarak işe başlayacağım yakın zamanda. Scooter önerilerinize açığım.
Kullandınız mı yoksa deneyim vs var mı?pcx 10 numara motor.
Nmax konusunda, hondanın parçaları daha kolay bulunabildiği ve piyasasının daha iyi olduğu söylediler. Doğru mu?Normal kullanıcaksanız eğer sonrasında pcx iyidir ama dediğim gibi activa kadar az yakmaz nmax te bakabilirsiniz pcx'e alternatif olaraktan
Kronik bir sorunu var mı, uzun yıllarPcx al kafan rahat olsun şüphen olmasın üzmez seni ( moto kiralama yapıyorum) rahat ol
Herkes öneriyor aslında ama ben normal gündelikte kullanacağım. 2 kişi de bineceğiz o yüzden tercih etmem gibi duruyor ama değerli bilgini paylaştığın için teşekkür ederimsenin gibi düşünüp active 125 aldım nakitte kampanya var. 94 bin. su an en fiyat performans motor.3. günüm memnunum