Neler Yeni

Kuşum kapıya sıkıştı

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Aydın İgal Gezer
Ya ben böyle hastalık konularına anlam veremiyorum o kuşu kontrol etmeden bakmadan ne biliyim görmeden burdan sana kim yardım edebilir. Hayvanı veterinere götür lütfen
Anlam veremeyecek bir şey yok arkadaş zaten veterinere götürecek ama bu saatte açık veteriner bulamadığı için belki önceden bu durumu yaşayan vardır diye diğer üyelerin deneyimini bilmek istiyor olay gayet basit aslında.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Arkadaşlar iyi geceler papağanım kapıya sıkıştı ardından bağıra bağıra cırpındı kafesin üstüne kondu ayaklarında bir sıkıntı yok boyun kısmı kapının arasında kaldı elime alıp sıkışan kısımları kontrol ettim kırık falan yok ancak acı çekiyor , şuan kafesinde uyuyor normalde çok hareketli bir kuştur ancak şuan hep uyumaya çalışıyor bide gagasını tam kapatmıyor yemi kıramıyor çekirdeği çok sever onu da kıramıyor ağrı kesici olarak bizim kullandığımız ilacı suyuna katsam bir sıkıntı olur mu var mı başına gelen yardım edin lütfen
Dostum buraya yazacağına muhabbet kuşu forumları var oraya yazabilirsin

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
noyanz12
Bulunduğun şehiri bilmiyorum ama gece açık veterinerler oluyor, araştır, kuşcuya falan götürme kara düzen genelde çoğu anlamazlar ölür kuşun. Düzgün bir kuşa bakan veterinere götür oda can sonuçta.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,056
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hayvanlar, en zayıf noktalarımdan birisidir. Benim de zor durumdayken bulmuş olduğum ve evde beslediğim kumru bugün ayağını sakatladı. Oldukça masum bir şekilde bakıyor bana. Elimden bırakamadım bir müddet.

Kuşlara hasar geldiğinde genelde iyileşemiyorlar. Bünyeleri oldukça zayıf. Bize düşen sorumluluk sadece dikkat etmek. Kapıları, perdeleri kapatarak uçurmak gibi mesela.

Yarın erken saatlerde bir veterinere götürün. Kendisinden umudu kesebilirsiniz ama şimdiden.. Boyundan alınan hasarlar genelde ölümcül oluyor. Üzgünüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Samet Akar
Hayvanlar, en zayıf noktalarımdan birisidir. Benim de zor durumdayken bulmuş olduğum ve evde beslediğim kumru bugün ayağını sakatladı. Oldukça masum bir şekilde bakıyor bana. Elimden bırakamadım bir müddet.

Kuşlara hasar geldiğinde genelde iyileşemiyorlar. Bünyeleri oldukça zayıf. Bize düşen sorumluluk sadece dikkat etmek. Kapıları, perdeleri kapatarak uçurmak gibi mesela.

Yarın erken saatlerde bir veterinere götürün. Kendisinden umudu kesebilirsiniz ama şimdiden.. Boyundan alınan hasarlar genelde ölümcül oluyor. Üzgünüm.
Deme ya offf

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Peki hocam haklısınız umarım bugün götürmüştür ve sağlıcakla kalır kuşumuz. Yorumum için özür diliyorum

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşlar iyi geceler papağanım kapıya sıkıştı ardından bağıra bağıra cırpındı kafesin üstüne kondu ayaklarında bir sıkıntı yok boyun kısmı kapının arasında kaldı elime alıp sıkışan kısımları kontrol ettim kırık falan yok ancak acı çekiyor , şuan kafesinde uyuyor normalde çok hareketli bir kuştur ancak şuan hep uyumaya çalışıyor bide gagasını tam kapatmıyor yemi kıramıyor çekirdeği çok sever onu da kıramıyor ağrı kesici olarak bizim kullandığımız ilacı suyuna katsam bir sıkıntı olur mu var mı başına gelen yardım edin lütfen
Parol Ağrı kesiciyi suyuna 100ml suya tırnak ucu kadar suya katıp iyice karıştırıp homojen dağıldıktan sonra suyu içirebilirsiniz. Dolerex falan başka ağrı kesici ağır gelir .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parol Ağrı kesiciyi suyuna 100ml suya tırnak ucu kadar suya katıp iyice karıştırıp homojen dağıldıktan sonra suyu içirebilirsiniz. Dolerex falan başka ağrı kesici ağır gelir .
Ağrı kesici verikten sonra röntgen çektrin uçurmayı denemeyin sıcak ortama alın .

Ağrı kesici verikten sonra röntgen çektrin uçurmayı denemeyin sıcak ortama alın .
El yordamı ile kuşu yoklayın vücudunda olan dışı bir şey varmı hassasiyeti olan bölge varmı yokmu inceleyin.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
geçen ay benim paşam da kapının arasına sıkıştı aynı şekilde, hayvan hastanesine götürürken yolda ölmüştü.
Bi hastaneye götürün bence

oliveforge99

80+ Silver
Kuşların kırıkları yanlış kaynayabiliyor. Size iyi görünse dahi veteriner hekime götürmenizde fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,601
Üyeler
163,854
Son üye
adenpp2
Top Bottom