Tırnağının olduğu yer kanamis bişey olmaz. Veterine git de için rahat etsin.Ben yemek almış odama giriyodum kuşum salıktı kapıyı ben ani açtım 9nce bağırdı ben korktum yemeğim düştü 5dk önce oldu biraz sildim ama bakarmisınız veterinere gitmelimiyim
Teşekürler Eskisi Gibi Hoplayıp sızlıyo Uçuyo BAsa Bildi üstüne Ama çok üzüldüm Çünkü Onu Bir Hayvandan Çok Arkadaş gibi GörüyorumTırnağının olduğu yer kanamis bişey olmaz. Veterine git de için rahat etsin.
Tırnak kökleri hassas oluyor. Mesela tırnağını ucundan biraz fazla kesersen de kaniyabilir. Dikkatli ol.Teşekürler Eskisi Gibi Hoplayıp sızlıyo Uçuyo BAsa Bildi üstüne Ama çok üzüldüm Çünkü Onu Bir Hayvandan Çok Arkadaş gibi Görüyorum
Daha Hİç Kesmedim Zaten YAvru 1 temızda Yumurtadan ÇıktıTırnak kökleri hassas oluyor. Mesela tırnağını ucundan biraz fazla kesersen de kaniyabilir. Dikkatli ol.
kapının üstünde duruyoken açtıysan ayağı sıkışmıştır belki bişey olmazBen yemek almış odama giriyodum kuşum salıktı kapıyı ben ani açtım 9nce bağırdı ben korktum yemeğim düştü 5dk önce oldu biraz sildim ama bakarmisınız veterinere gitmelimiyim