Woaax
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Değerlendirmeleri güzel,araştırmanızı öneririm.
Hepsiburada Link
Hepsiburada Link
küçükken kütahyalılara bedava verdildiğini sanıp zaten ücretsiz diyip kırıyordum (kütahyalıyım)Değerlendirmeleri güzel,araştırmanızı öneririm.
Hepsiburada Link
Kütahyalılar bedavadan ucuza alıyor zaten, eskiden fabrika mağazası olurdu, hatalı ürünleri falan çok ucuza satarlardı. Çok kupa almıştım öyle hatırlıyorumküçükken kütahyalılara bedava verdildiğini sanıp zaten ücretsiz diyip kırıyordum (kütahyalıyım)
bira bardağı var mı hocam hemen çökeyim 100tl den 3-4 tane kulpluKütahyalılar bedavadan ucuza alıyor zaten, eskiden fabrika mağazası olurdu, hatalı ürünleri falan çok ucuza satarlardı. Çok kupa almıştım öyle hatırlıyorum![]()
Vardım hocam, yıllardır gitmedim merkeze. 1 liraya kupa falan almıştım bir sürü hala kullanıyorum gıcır gıcırbira bardağı var mı hocam hemen çökeyim 100tl den 3-4 tane kulplu
Hocam bu ürünün fiyatı mı düştü ? Ben göremiyorum düşmediyse niye sıcak fırsat olarak konu açtınız ?Değerlendirmeleri güzel,araştırmanızı öneririm.
Hepsiburada Link
Düştü tabii ki düşmese neden açayımHocam bu ürünün fiyatı mı düştü ? Ben göremiyorum düşmediyse niye sıcak fırsat olarak konu açtınız ?