JackRyan
80+ Silver
keşke bana verseİsrail'den sponsorluk mu aldınız ? Vatan düşmanlarına para dağıtıyormuş da.
Aksine devlete vergi kazandırıyoruz bunu alarakİsrail'den sponsorluk mu aldınız ? Vatan düşmanlarına para dağıtıyormuş da.
Bnde artık içmiyorum illa yemeğin yanında içecek istersem ayran var mis gibi3 yıldır kola içmiyorum. Eskiden kutu kola bağımlısıydım.
Paylaşılan link doğru mu yanlış mı bilmem ama bir insanı vatan düşmanı itham etmek nedir ya banlanmayacak mı arkadaşİsrail'den sponsorluk mu aldınız ? Vatan düşmanlarına para dağıtıyormuş da.
Bence banlanması lazım bu iş bu kadar kolay oldu işte ben 1 sene askerlik yapmışım vatan düşmani diyen ya bedellidir ya da askerliğini bile yapmamiştir diyecek laf yok bunlara...Paylaşılan link doğru mu yanlış mı bilmem ama bir insanı vatan düşmanı itham etmek nedir ya banlanmayacak mı arkadaş
İsrail'den sponsorluk mu aldınız ? Vatan düşmanlarına para dağıtıyormuş da.
Öyle bir şey yok, düşünme yetisini kaybedenleri öyle kandırıyorlar sadece. Devleti sadece hükümet olarak görürsen böyle dar bir düşünce yapısına sahip olursun. Evet devlet bir miktar kdv alıyor ama sen yabancı mal alınca cebinde ki para yurt dışına aktarılıyor. Sömürge oluyorsun, sömürge olduğunu anlama diye de seni sömürenler, 3-5 kendini bilmezi içimize yerleştirip, sözde gelişmişlik, çağdaşlık adı altında saçma sapan fikirler ortaya attırıp senin gözünü boyuyor. Sonra sende böyle sömürge olmayı savunuyorsun. Anlayana...Aksine devlete vergi kazandırıyoruz bunu alarak
Bakış açını genişletmeni, olayları daha derin ve geniş incelemeni düşünmeni tavsiye ederim. At gözlüğü takmış şekilde sadece iki adım önünü görürsün.Ürün sepette düşüyor, ek bilgi. Teneke kolalarda 3-4 yıl önceki tadı vermiyor anlamadım, fare zehrinden mi kıstılar ne yaptılar(!)
Tez zamanda USA geliştirmesi olan forumlar ve sosyal medya'yı da bırakmanızı öneririm. Protestonuzu tam yapın lütfen.
İsrail'den sponsorluk mu aldınız ? Vatan düşmanlarına para dağıtıyormuş da.
İşiniz gücünüz türk düşmanlığı. Doğu türkistanda zulüm varken bile bu kadar duyar yok ekmekler kandan yapılıyor yok kolanın içine kan akıtıyorlar fln diye bile bu kadar mağdur edebiyartı yapıp duyar kasmadınız.Öyle bir şey yok, düşünme yetisini kaybedenleri öyle kandırıyorlar sadece. Devleti sadece hükümet olarak görürsen böyle dar bir düşünce yapısına sahip olursun. Evet devlet bir miktar kdv alıyor ama sen yabancı mal alınca cebinde ki para yurt dışına aktarılıyor. Sömürge oluyorsun, sömürge olduğunu anlama diye de seni sömürenler, 3-5 kendini bilmezi içimize yerleştirip, sözde gelişmişlik, çağdaşlık adı altında saçma sapan fikirler ortaya attırıp senin gözünü boyuyor. Sonra sende böyle sömürge olmayı savunuyorsun. Anlayana...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakış açını genişletmeni, olayları daha derin ve geniş incelemeni düşünmeni tavsiye ederim. At gözlüğü takmış şekilde sadece iki adım önünü görürsün.