Teknolojik ürünlerde vs kutu açıldığında yeniden satılabilirliği bozulduğu için direkt iade almıyorlar. 14 gün hakkını kullanamıyorsun yani, tüm sitelere sordum hepsi aynı şeyi söyledi , garantiye göndermeniz gerek diyorlar.
hepsiburada alıyor benim bildiğim çalışmadı bazı iadelerim oldu.trendyolda aldı teknolojik ürünü. vatan veya teknosa zorluk çıkarıyor ordan alışveriş yaparken dikkatli olun.
Hepsi burada iade/değişim konusunda hızlı ve yardımcı olan bir firma satıcı eğer hepsiburadaysa tabi ama görsele bakılırsa şahsen ben biri bana cayma hakkı diye ürünün kutusunu böyle gönderse iade almazdım hepsiburadanında iade alacağını düşünmüyorum çünkü kutuda resmen yarık açılmış içi görünüyor
Hepsi burada iade/değişim konusunda hızlı ve yardımcı olan bir firma satıcı eğer hepsiburadaysa tabi ama görsele bakılırsa şahsen ben biri bana cayma hakkı diye ürünün kutusunu böyle gönderse iade almazdım hepsiburadanında iade alacağını düşünmüyorum çünkü kutuda resmen yarık açılmış içi görünüyor
Bu arkadaşlar sürece güvenmiş ama çok büyük bir sorun var kutu gösterdiğin şekilde geldiyse kabul etmemen lazımdı zaten umarım kabul ederler geçmiş olsun
Teknolojik ürünlerde vs kutu açıldığında yeniden satılabilirliği bozulduğu için direkt iade almıyorlar. 14 gün hakkını kullanamıyorsun yani, tüm sitelere sordum hepsi aynı şeyi söyledi , garantiye göndermeniz gerek diyorlar.
Bizde ürün satiyorduk gigabyte monitörler önceden kargoda kırılan ürüne iade talebi açıyorlar ürün geliyor kargoda tutanak tutuluyor satıcı tazminat alıyor olması gereken bu aslında inceleme aliyorlar zaten direk iade almıyorlar 2 kere başımıza gelmişti.
tabii ki satıcı almamak istiyor kargoda bizde olmadı ayağı yapıyor kutu açılan ürün zaten tekrar Satilamaz ve ürün de arıza olmadı sürecede kimse iade almaz.
Şuan çalıştim yerde monitör satıyor ürünü açıyor vazgeçtim diyor geri gönderiyor ölü pixel dağı ve herhan gibi bir sorun yok iade bizde almıyoruz bu şekilde.
2 örnekte paketin 0 çamaşır makinesi yollamisiz kamera ve video kaydı mevcut elimizde ürünleri yollamadan önce kayda alıyoruz.
Burda Müşteri kargo bu halde diyor adam haklı ama suçlu kargo şirketi ürünü bu şekilde teslim etmedik çünkü bu ürün bize gelir ve tazminat talebinde bulunuruz.
3 cu ise trendyolun kendi satigi süpürge 0 diye aldık 2 hafta sonra kutuyu açtık ve ürün kullanmış yollanmış Trend yol bize yolla inceleyelim dedi günü geçmesine rağmen.
Kargo firmaları 0 ürünü yollarken biz sorumluluk kabul etmiyoruz diyor ama kabul etmek zorunda bizim burda 27 inç monitör üstünü yurt içi kargo yollamıyor TV hiç göndermiyor çamaşır makinesi buzdolabını hiç kabul etmiyor arenada Penta malları getirtebiliyorsun ama satarken kabul etmiyoruz kutuda çizik olsa bile yurtiçi kargo onlardan gelmesine rağmen yolladın zaman bunda çizik var diye bir firma düşün kendilerini hale getiriyor ürün alırken heryerini kontrol ediyoruz. Türkiyenin en büyük problemi satıcı ve alıcıları kargo firması
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve ayriyetten ürün yollarken kutusu dağil olsa çift katlı bile olsa tv köpük sarıyoruz 85inç tv sattık iş yerinde ben çalışanım 2 katlı koruması var buna rağmen sarıyor yolluyoruz şu çamaşır makinesi yediğimiz son darbe oldu en büyük beyaz eşyaya bile sarıyoruz artık.
iş yerinde 2 haftada 80 paket kargo cıkmıştır 2 üründe 1 müşteri 2 cisi ise kargodan kaynaklı çıktı onun harici problem yok ama türkiye kargolar bildiğin survival yaşıyor ürün yollarken resmen korkuyoruz pakete bir şey olucakmı diye.
hepsiburda trendyol fark etmez kötü satıcılar mevcut zamanında telefon aldılar gelen telefon paketinin içinden parfum çıktı video iyki kamera var.
hepsiburada alıyor benim bildiğim çalışmadı bazı iadelerim oldu.trendyolda aldı teknolojik ürünü. vatan veya teknosa zorluk çıkarıyor ordan alışveriş yaparken dikkatli olun.
teknosayı bilmiyorum hocam bende hp omen 25i var ghosting fln bişey yok 4.5k şuan hepsiburada indirimde herkese öneriyorum ama görerek alıcam dersen onu bilemem teknosa ve vatan da çok seçenek yok bizim önerdiklerimiz arasından
teknosayı bilmiyorum hocam bende hp omen 25i var ghosting fln bişey yok 4.5k şuan hepsiburada indirimde herkese öneriyorum ama görerek alıcam dersen onu bilemem teknosa ve vatan da çok seçenek yok bizim önerdiklerimiz arasından
Asus marka güvenilir mi monitörde? Teknosa, vatan'da hatalı çıkarsa değişim yapılıyor, başka model alamıyorum. Asus tn panel 24inc 165hz 1ms önerir misin?