Neler Yeni

Kutulu ama faturası olmayan 2. el laptop alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yusuf Ali
Merhaba
2.el bir laptop almak istiyorum kendime uygun bir laptop da buldum aslında kısaca özelliklerinden bahsedeyim i5 9300h işlemci 16gb ram ve gtx 1650 ekran kartı var içinde ortalama piyasasına baktığım zaman 12k ile 15k arası değişen fiyat skalası gördüm almak istediğim laptop da 13k aslında çok ölü bir fiyat değil bence ideal ama satıcıyla konuştuğumda kutusunun mevcut olduğunu fakat faturasının olmadığını söyledi içimde kuşku kalmaması için de karşılıklı alış satış sözleşmesi yapar tclerimizi verir imzalarız parayı da eft ile yollar laptopun seri numarasını yazarsın sıkıntı olmaz dedi ama ben çalıntı olup olmamasından şüphe duyuyorum markası lenovo bu arada lenovonun yetkili servisini arayıp seri numarasını sorarak çalıntı olup olmadığını anlamak mümkün mü veya ne gibi bir yol izlemem lazım güvenmek için yardımcı olur musunuz

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Fiyat 1000TL daha ucuz olabilirdi ancak 9. Nesil, 5 senelik bir cihazdan bahsediyoruz. Faturası olmaması bence gayet normal. Ben de çok ürün alıyorum çoğu faturasız oluyor. Bu kadar derin düşünüp tabiri caizse pimpirikli düşünmeye gerek yok yıpranırsın hocam. Sağlamsa al geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yusuf Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat 1000TL daha ucuz olabilirdi ancak 9. Nesil, 5 senelik bir cihazdan bahsediyoruz. Faturası olmaması bence gayet normal. Ben de çok ürün alıyorum çoğu faturasız oluyor. Bu kadar derin düşünüp tabiri caizse pimpirikli düşünmeye gerek yok yıpranırsın hocam. Sağlamsa al geç
Cihaz temiz sıkıntı yok çok yıpranmamış da ki zaten testlerini yapıcam fakat çalıntı çıkması olasılığı tedirgin ediyor bir de ürün Ankara sincanda sincanı bilen bilir o yönden söyledim

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Cihaz temiz sıkıntı yok çok yıpranmamış da ki zaten testlerini yapıcam fakat çalıntı çıkması olasılığı tedirgin ediyor bir de ürün Ankara sincanda sincanı bilen bilir o yönden söyledim
Sincan'ı bilmiyorum. Ücreti bankadan at, açıklamaya da elinde varsa ürünün seri numarasını, yoksa da marka model ve özelliklerini belirtecek şekilde yaz. Örneğin "İ5 10300H, GTX 1650 Asus Tuf Laptop ücreti SN: ........" gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yusuf Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sincan'ı bilmiyorum. Ücreti bankadan at, açıklamaya da elinde varsa ürünün seri numarasını, yoksa da marka model ve özelliklerini belirtecek şekilde yaz. Örneğin "İ5 10300H, GTX 1650 Asus Tuf Laptop ücreti SN: ........" gibi.
Anladım teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,031,521
Üyeler
163,512
Son üye
PenelopeQ
Top Bottom