Neler Yeni

Kutulu oyun ile Dijital oyun farkı

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ahmet Aytekin
Arkadaşlar ps4 alacağım. Bulduğum üründe bazı oyunlar kutuluyken bazıları dijitalde. Şimdi benim için bu ikisin bir farkı var mıdır? Dijitaldeki oyunların gitmesi ya da alacağım kişinin hesabına kayıtlı olması gibi bir durum var mı? Yani dijitaldeki oyunlar güvenilmez olabilir mi? Aldıktan sonra herifin hesabı falan varsa hesabı elimizden alıp oyunlardan olur muyum? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Arkadaşlar ps4 alacağım. Bulduğum üründe bazı oyunlar kutuluyken bazıları dijitalde. Şimdi benim için bu ikisin bir farkı var mıdır? Dijitaldeki oyunların gitmesi ya da alacağım kişinin hesabına kayıtlı olması gibi bir durum var mı? Yani dijitaldeki oyunlar güvenilmez olabilir mi? Aldıktan sonra herifin hesabı falan varsa hesabı elimizden alıp oyunlardan olur muyum? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Brom bende ps4 alicam az fazla olsada kutulu alicam oyunlarimi 20 tl zararla satilabiliyo 10 kutulu oyun alsam 200 tl zarar nerdeyse 1 oyun fiyatina 10 oyun

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Dijitaldeki oyunlar kişinin hesabına bağlı. Kutulularda öyle bir şey yok.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
kutulu oyunları alırsın cd yi takar oynarsın dijital oyunlar ise indirip oynarsın fark bu

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ahmet Aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almadan önce hesabı kendiniz üzerinize almak isteyin.
Şifresini değiştirin.
Hesabım mailini üzerime alıp şifresini değiştirirsem çalınma ihtimalinin karşısına geçerim o zaman. İstediğim bilgi buydu, teşekkürler süperman.

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Ctulhu almak takas ve geri satma imkanı sunuyor. Dijital olursa daha fazla indirme yapman gerekiyor ve satarken değeri bayağı düşüyor. Eskisi gibi (PS3/X360 dönemli) diski taktığım gibi oynayayım olayı kalmadı. Diski takıp oyunu açınca öyle büyük güncellemeler karşına çıkıyor ki diskin içi boş mu acaba diye düşünüyorsun. İnternetim güzel, beklemekten de gocunmam, geri satmayı da düşünmüyorum (veya satarken değeri düşmesi önemli değil) diyorsan en iyisi dijital. Disk sesi olmadan oynuyorsun, herhangi bir çizilme riski yok. Gelecekte PS5 dijitale geçersen gelecekte kutulu oyunları takamayacakken dijitalleri kullanabileceksin. Oyunu bitirip satarım, HDD'ye kopyalama yaparım ve disk okuyucu sesi çekmem, takas imkanından yararlanmak istiyorum, rafımda görmeyi seviyorum diyorsan da kutulu alman iyi olur.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Ben hep kutulu alıyorum. Sonra da 5-10 TL verip takas ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ctulhu almak takas ve geri satma imkanı sunuyor. Dijital olursa daha fazla indirme yapman gerekiyor ve satarken değeri bayağı düşüyor. Eskisi gibi (PS3/X360 dönemli) diski taktığım gibi oynayayım olayı kalmadı. Diski takıp oyunu açınca öyle büyük güncellemeler karşına çıkıyor ki diskin içi boş mu acaba diye düşünüyorsun. İnternetim güzel, beklemekten de gocunmam, geri satmayı da düşünmüyorum (veya satarken değeri düşmesi önemli değil) diyorsan en iyisi dijital. Disk sesi olmadan oynuyorsun, herhangi bir çizilme riski yok. Gelecekte PS5 dijitale geçersen gelecekte kutulu oyunları takamayacakken dijitalleri kullanabileceksin. Oyunu bitirip satarım, HDD'ye kopyalama yaparım ve disk okuyucu sesi çekmem, takas imkanından yararlanmak istiyorum, rafımda görmeyi seviyorum diyorsan da kutulu alman iyi olur.
Evet, çizik olayları da var tabii kutulu oyun alınca. Dijital alınca o oyunlar zarar olmuş oluyor ama satarken. Oyunların fiyatı uçtu. Her oyuna en az 150 TL vermektense kutulu alıp takas oynamak daha mantıklı.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ahmet Aytekin
Ben halihazırda bir ürün buldum. Bazı oyunları dijitaldeymiş. Ps hesabını üzerime aktar diyorum, üyeliğim bitti diyor. Üyelik bitmesiyle alakası ne bilmiyorum. İlk defa ps alacam bu arada cahil görünebilirim, mazur görün. Size sorun şu, dijitaldeki oyunların bulunduğu bir hesap olmuyor mu? Bu hesabın güvenliği için benim bu hesabı üzerime almam gerekmiyor mu? Bunların cevabı varsa sizde çok mutlu olurum.

Top Bottom