Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Gta 5 ücretsiz olduğu zaman kütüphaneme eklemiştim ama şuan yükleyemiyorum neden ?
Üstünde engel işareti mi var?Gta 5 ücretsiz olduğu zaman kütüphaneme eklemiştim ama şuan yükleyemiyorum neden ?
Niye yüklenmiyor yav bu ?"2 saat oynamazsanız gidiyor" söylentileri doğru muydu acaba.![]()
Öyle ise aldığım tüm beleş oyunlar gitti"2 saat oynamazsanız gidiyor" söylentileri doğru muydu acaba.![]()
acaba..."2 saat oynamazsanız gidiyor" söylentileri doğru muydu acaba.![]()
"Devam et" yazıyor tıkladığımda yanıt vermiyor sayfa aynı kalıyor.Üstünde engel işareti mi var?
Ben aldıktan 1 ay sonra yükledim."2 saat oynamazsanız gidiyor" söylentileri doğru muydu acaba.![]()
Klasik Epic Games ya."Devam et" yazıyor tıkladığımda yanıt vermiyor sayfa aynı kalıyor.
ss atabilirmisin"Devam et" yazıyor tıkladığımda yanıt vermiyor sayfa aynı kalıyor.
yaa ben bir sürü beleş oyun aldım ama sistem kötğü olduğu için yükleyememiştim off garibanın yüzü gülmez ki zaten"2 saat oynamazsanız gidiyor" söylentileri doğru muydu acaba.![]()
Ben hepsini aldım ve indirebiliyorumyaa ben bir sürü beleş oyun aldım ama sistem kötğü olduğu için yükleyememiştim off garibanın yüzü gülmez ki zaten![]()