Kuveyt Türk Kampüslülere 1125TLye 750TL indirim

Reaksiyon skoru
111
Konuyu dün açmıştım ama ek olarak malum şeyden bahsedince kaldırılmış herhalde bu sefer bahsini açmıyorum ben

Üniversite öğrencileri Kampüs sekmesinden 4 görevi yaptıktan 1 gün sonraki harcamaları için geçerli
Screenshot_20251102_014053.webp

Screenshot_20251102_013827.webp

Farklı görevler gelebiliyormuş
Diğer görevler rahatça yapılabilecek görevler olsa da seyahet görevi çoğunluk için gereksiz veya saçma olabilir(özellikle toplu taşıma kartları yüklemeleri sayılmadığından). Taksi uçak tren otobüs feribot harcamaları geçiyor.
  • Yeni üye iseniz 2000 TL ve üzeri THY bilet alımına 2000TL geri iade oluyor. Memleket biletinizi halletmiş olursunuz. Ya da bir tanıdığın bilet işi varsa değerlendirilebilir.
Yeni üye kampüslüler için kombo olabilecek kampanyalar:
Detayları kontrol edin.

Screenshot_20251102_020846.webpScreenshot_20251102_020732.webp

Son düzenleme:
ben de kampüslüyüm kredi kartına başvuruyorum adamlar inatla onaylamıyorlar saçma bir şekilde diğer bankalarda kredi kartım var

Konuyu dün açmıştım ama ek olarak malum şeyden bahsedince kaldırılmış herhalde bu sefer bahsini açmıyorum ben

Üniversite öğrencileri Kampüs sekmesinden 4 görevi yaptıktan 1 gün sonraki harcamaları için geçerli
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Farklı görevler gelebiliyormuş
Diğer görevler rahatça yapılabilecek görevler olsa da seyahet görevi çoğunluk için gereksiz veya saçma olabilir(özellikle toplu taşıma kartları yüklemeleri sayılmadığından). Taksi uçak tren otobüs feribot harcamaları geçiyor.
  • Yeni üye iseniz 2000 TL ve üzeri THY bilet alımına 2000TL geri iade oluyor. Memleket biletinizi halletmiş olursunuz. Ya da bir tanıdığın bilet işi varsa değerlendirilebilir.
Yeni üye kampüslüler için kombo olabilecek kampanyalar:
Detayları kontrol edin.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gecen ay buna benzer bi kampanya vardı 4 görevi tamamladım 1 gün geçmeden harcama yaptım onu saymadı galiba

ogrenci olmasak yapamiyor muyuz hocam dogrulama falan var mi

Ben önceden kayıt olmuştum onlara da geçerilimi eskidende kampanya icin kayıt oldum kredi kartı vermediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,535
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri