Neler Yeni

Kuyruk Sokumu Sebepsiz Büyük Bir Ağrı

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Merhaba arkadaşlar;
2-3 gün önce sabah uyandığım da kuyruk sokumum da bir ağrı vardı ama sanki büyük bir darbe almış gibi ağrıyordu kemik (hala çok ağrıyor) sebebi nedir bir türlü bir anlam veremedim, hastaneden randevu aldım muayene olmak için ama en yakın tarih 27.07.2021 o zamana kadar bu ağrıyla ne yapacağım bilmiyorum oturup kalkarken çok zorlanıyorum.
Eğer aramız da sağlıkçı arkadaşlar varsa veya daha önce başına böyle bir şey gelen varsa beni aydınlatabilir mi?

Şimdiden çok teşekkürler.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam kuyruk sokumunda ben de çok kıl dönmesi şikayetini görüyorum. Eğer dayanılamayacak seviyedeyse şehir hastanesine bir git veya sağlık ocağına. Sana o zamana kadar ağrının dinmesi için bir şeyler yaparlar.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kıl dönmesi olabilir mi? Elinle dokunduğunda bir şişlik var mı?
Hocam tam olarak bir şişkinlik yok ama kontrol ettiğim de kemik şişmiş gibi bir anlam da veremedim olması gerekenden daha gergin ve sert o bölge.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kuyruk sokumunda ben de çok kıl dönmesi şikayetini görüyorum. Eğer dayanılamayacak seviyedeyse şehir hastanesine bir git veya sağlık ocağına. Sana o zamana kadar ağrının dinmesi için bir şeyler yaparlar.
Hocam muayene etmiyorlar ki randevu almadan. Dediğim gibi en yakın zaman bayramdan sonra. Ama aile hekimine bir gitsem iyi olacak galiba.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam tam olarak bir şişkinlik yok ama kontrol ettiğim de kemik şişmiş gibi bir anlam da veremedim olması gerekenden daha gergin ve sert o bölge.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam muayene etmiyorlar ki randevu almadan. Dediğim gibi en yakın zaman bayramdan sonra. Ama aile hekimine bir gitsem iyi olacak galiba.
Hocam randevusuz edemiyorlar aşırı yoğun çünkü. Sen aile hekimine gitsene direk bugün.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Doğru söylüyorsunuz hocam öyle yapayım.
Çok teşekkür ederim.
Rica ederim hocam, her şeyden olabilir o ağrı. Çok fazla masa başında kalıyorsanız ondan olabilir, arkadaşın dediği gibi kıl dönmesi olabilir (umarım değildir , ameliyatı kolay ama ameliyat gerekiyor genelde) onun dışında binbir türlü şey olabilir yani. Basit bir kemik ağrısı olması ihtimali yüksek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muharrem Emre Eraslan
Merhaba arkadaşlar;
2-3 gün önce sabah uyandığım da kuyruk sokumum da bir ağrı vardı ama sanki büyük bir darbe almış gibi ağrıyordu kemik (hala çok ağrıyor) sebebi nedir bir türlü bir anlam veremedim, hastaneden randevu aldım muayene olmak için ama en yakın tarih 27.07.2021 o zamana kadar bu ağrıyla ne yapacağım bilmiyorum oturup kalkarken çok zorlanıyorum.
Eğer aramız da sağlıkçı arkadaşlar varsa veya daha önce başına böyle bir şey gelen varsa beni aydınlatabilir mi?

Arkadaşım Merhaba benim kuyruk sokumunda kıl dönmesi vardı. Acile gittim o bölge rahatlaması için inçe uçlu iğne ile orayı uyuşturdular. Ve sonra içinden çok irin aktı. Seninde böyle bir durum olabilir insanlık hali

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Arkadaşım Merhaba benim kuyruk sokumunda kıl dönmesi vardı. Acile gittim o bölge rahatlaması için inçe uçlu iğne ile orayı uyuşturdular. Ve sonra içinden çok irin aktı. Seninde böyle bir durum olabilir insanlık hali
Hocam bilgilendirmeniz çok çok sağ olun. En yakın zaman da en azından aile hekiminde muayene olup bilgileri buraya da atacağım. (Belki ilerde böyle sorun yaşayan arkadaşlar olursan onlar da faydalansın)

Techno08

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar;

bazen benim de kolum falan sanki bir yere vurmuşum gibi ağrıyor sonra geçiyor ama sen yine de bir muayene ol

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Merhaba arkadaşlar;

Hocam bendede aynı sorun var 4 haftadır çözerseniz benide etiketlermisiniz.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz

Glitchy