- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yandan var ama net değil diye atmamıştımSayın hocam, sadece AP görüntü çekmemişlerdir umarım. Bunun bir de lateral yani yandan görüntüsü olması gerekiyor…
Yandan var ama net değil diye atmamıştımSayın hocam, sadece AP görüntü çekmemişlerdir umarım. Bunun bir de lateral yani yandan görüntüsü olması gerekiyor…
Özele gitsin yaparlar devlette yapmayabilir.dediğiniz hiçbir belirtiye hiçbir hoca tomografi istemez hocam maalesef…
devlet hastanesi mi hocam burası? çok kötü bir çekim açıkcası.Yandan var ama net değil diye atmamıştımAlıntıyı görüntüle
Ayaklarını totona kadar çektiğinde kuyruk sokumunun iç kısmına doğru bir ağrın var mı? Cenin pozisyonu gibi düşünebilirsin yan yatarak ama.. Eğer ki içeri vuran bir ağrın varsa koksiksten şüphelenebiliriz evet.Şuan sırtüstü uzanamıyorum dik bir şekilde ayaklarımı totoma kadar çekersem anca zar zor
Devlet. Trafik kazasından gittim oturamıyorum dedim yarım saatte eve yolladılardevlet hastanesi mi hocam burası? çok kötü bir çekim açıkcası.
Değil koksiksi görmek sakrumu bile zor görüyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayaklarını totona kadar çektiğinde kuyruk sokumunun iç kısmına doğru bir ağrın var mı? Eğer ki içeri vuran bir ağrın varsa koksiksten şüphelenebiliriz evet.
Artık devlet bitmiş sen özele git işin zor geçmiş olsun.Devlet. Trafik kazasından gittim oturamıyorum dedim yarım saatte eve yolladılar![]()
Ayaklarımı çektikçe bacaklarımda ufak ağrı hissediyorum ve sırt üstü olduğum için kuyruksokumuda ağrıyor blrazdevlet hastanesi mi hocam burası? çok kötü bir çekim açıkcası.
Değil koksiksi görmek sakrumu bile zor görüyoruz.
Ayaklarını totona kadar çektiğinde kuyruk sokumunun iç kısmına doğru bir ağrın var mı? Cenin pozisyonu gibi düşünebilirsin yan yatarak ama.. Eğer ki içeri vuran bir ağrın varsa koksiksten şüphelenebiliriz evet.
Saçma bir çekim, pantolon düğmesi, fermuar gibi ufak ayrıntılara dikkat etmemişler; evet acil olabilir ama sakrum, koksiks çekimlerinde bu detayların görüntü dışında olması gerekir.Devlet. Trafik kazasından gittim oturamıyorum dedim yarım saatte eve yolladılar![]()
Kemeri bile ben çıkarttım kemerle çekeceklerdiSaçma bir çekim, pantolon düğmesi, fermuar gibi ufak ayrıntılara dikkat etmemişler; evet acil olabilir ama sakrum, koksiks çekimlerinde bu detayların görüntü dışında olması gerekir.
Telefon kulaklık kemer cüzdan bunlarla çekim yapılacaktıKemeri bile ben çıkarttım kemerle çekeceklerdi
Kemer yine bir nebze yukarıda kalıyor fakat yine sakrumun başlangıcına denk gelecektir, amatörce bir çekim gibi geldi. Biz de acilde çalışıyoruz, bizde devletteyiz ama böyle ayrıntılara dikkat ediyoruz.Kemeri bile ben çıkarttım kemerle çekeceklerdi
Telefon kulaklık kemer cüzdan bunlarla çekim yapılacaktı
Bakalım özelde çok yaslıyor hocam yaHocam çok geçmiş olsun üzüldüm, vurdumduymaz olmuşlar sen arkadaşın dediği gibi özele git daha iyi olur.