Neler Yeni

Çözüldü✓ Kuzenim sormadan bu sistemi almış. Çok kötümü?

alperennN

80+ Silver
Valo oynayacaksa MC oynayacaksa gta5 bile oynatır hatta bu sistem zeiron geyming PC lerden iyi kimse boş yapmasın 2. El alirdim bilmem ne bilmeyen adam eline yüzüne bulaştırır kanka sen çok bulaşma kötü pc almissin falan deme babasına der sonra ağlar babası da döver sonra sana küfür eder ana avrat sen de onu doversin sonra aileler arası kawga falan ohooo düşündükçe büyüyor olay hayırlı olsun falan de geç

lexerotk

80+ Bronze
Valo oynayacaksa MC oynayacaksa gta5 bile oynatır hatta bu sistem zeiron geyming PC lerden iyi kimse boş yapmasın 2. El alirdim bilmem ne bilmeyen adam eline yüzüne bulaştırır kanka sen çok bulaşma kötü pc almissin falan deme babasına der sonra ağlar babası da döver sonra sana küfür eder ana avrat sen de onu doversin sonra aileler arası kawga falan ohooo düşündükçe büyüyor olay hayırlı olsun falan de geç
Kuzenim küçük değil hocam sadece pc den anlamıyor ve sıkı aile denetiminde

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
İptal etme şansınız varsa edin sıfır alıncaksa 1660superli sistem zorlanabilir olmadı iyi bir illemcili 6500xt veya 1650 li sistem bakılabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır hali de pahalı

lexerotk

80+ Bronze
Gözlerim kanadı sistemi görünce.Kuzenıne söyle soguk su icmesin DONMUŞ su içsin acısı anca geçer.
Turbox almadığına şükrediyorum 🥲

İptal etme şansınız varsa edin sıfır alıncaksa 1660superli sistem zorlanabilir olmadı iyi bir illemcili 6500xt veya 1650 li sistem bakılabilir

Sıfır hali de pahalı
Hocam yani alalı baya oldu iadesi mümkün değildir artık

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto

Kuzenim sorup soruşturmadan şöyle bi sistem almış ve ben şahsen ona mal olduğunu söyledim. Sizin sistem hakkıında yorumunuz nedir? Ben onun için cidden üzüldüm keşke bana sorup alsaydı.
geçmişler olsun ben böyle sağlam kazık görmedim çok berbat bir sistem

lexerotk

80+ Bronze
Baba sanane bizene kimseyi ilgilendirmez sen odemiyon ki parayı onun sistem 1 ayda Max 10 saat oynican o da onlara falan gittiğinizde salla ya ne kasiyonuz
Hocam öyle demeyin konu para yani

alperennN

80+ Silver
Baba sanane bizene kimseyi ilgilendirmez sen odemiyon ki parayı onun sistem 1 ayda Max 10 saat oynican o da onlara falan gittiğinizde salla ya ne kasiyonuz
Ha böyle dedim diye beni sıfırcı falan beklemeyin ben 3k ya rx470 PC topladım işlemci kötü ama 5k olsa 😍olurdu

Hocam öyle demeyin konu para yani
Sana giren çıkan yok ki krL

Ysuflix

80+ Gold
hocam iade hakkı vardır iade etsin direk

lexerotk

80+ Bronze
Ha böyle dedim diye beni sıfırcı falan beklemeyin ben 3k ya rx470 PC topladım işlemci kötü ama 5k olsa 😍olurdu

Sana giren çıkan yok ki krL
Sonuçta kuzenim hocam niye kötü bir bilgisayarı olsunki? Daha iyisini almak varken. Tamam bu da kullanılabilir ama o fiyata kampanya beklese çok daha iyi bi sistem alabilirdi.

Top Bottom