Neler Yeni

Kuzey Kore hakkında

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
https://www.gazeteduvar.com.tr/fbi-...msilcisi-olan-katalanin-pesinde-haber-1586110
Şimdi bu haberi yorumlayalım.

Şimdi konuşalım. Diyelim ki bu bilgiler yalan. Kuzey Kore başkanı Kim Jong-un niye bu haberleri kaldırtmadı. Şimdi diyeceksiniz ki Kuzey'de internet yok nasıl müdehale etsin? Ama bu adamların teknolojisi bilemeyeceğiniz kadar gelişmiş. Sadece bu teknoloji halka sunulmuyor. Yoksa bu askeri birlik ve askeri alandaki teknoloji nasıl oluşsun? Şu anda Kuzey Korenin teknolojisi büyük teknoloji devleri olan Apple,OpenAI ve Microsoft'u geçer. Yalan haber konusunu kapıyorum ve başka bir konuya geçiyorum. Konumuz halka teknoloji sunulmaması. Kuzey Korenin başkanı Kim Jong un gerçekten bilerek isteyerek ve göz göre göre halkını cahil yetiştiriyor. Bir Kuzeyli insan interneti açıp tarihi bir yeri niye incelemesin. Veya wikipedia yı açıp niye bir bilgi öğrenmesin. Şimdi diyeceksiniz ki insanlar Kim Jong un insanlar Amerikaya inanmasın diye adam teknolojiyi yasakladı şimdi teknolojiyi açarsa amerikaya inanırlar. Bununda çok kolay bir çözümü var. tabii ki de sitelere block koymak. Bu çok basit bir şey. Devlet örneğin Amerika'nın büyük haber ajansı New York Timesi engelliyecek. Diyelim ki bunu yapacak program yok. O kadar büyük teknolojiniz var. Bir tane block site programı mı yapmak zor? Komik yani. Kuzey Korede de teknoloji olmadığını kanıtlayabilirim. Hiçbir şekilde Kuzeyli ünlü yok. İnternette aratın bakın Kuzey koreli ünlüler diye kimse çıkmıyor. Diğer bir konuya deyiniyorum. Kuzey giriş-çıkışların yasak olması.
Neden insanlara bu eziyeti yapıyor bu adam. İnsanlar neden biryer görmesin biryerleri gezmesin ki? Kuzey Koreden kaçan bir kız vardı. Ali Ertuğrul diye bir Youtuber var. Kendisi Güney Kore de yaşayan bir Türk. Kuzeyden kaçak şekilde kaçan o kızla bir röportajı var ben izlemedim ama siz bir bakabilirsiniz isterseniz. Kuzey Kore hiçbir şekilde iyi bir ülke ol.
Şu anda Kuzey Amerika ve Güney'e saldırmak için askeri birliğini güçlendiriyor. Görüntülerini bile gördüm. Şimdi beni burada Güney'i koruyorum gibi düşünmeyin. Güney'de sınırlara büyük ve yüksek ses veren hoparlörler koyup K-pop açıyor. (K-pop Güney Kore ye ait bir müzik türü) Ve bunu yaparak Kuzeylileri kuduruyorlar. Kuzeylilerde hoparlöre ateş ediyor. Anlatmak istediğim Kuzeylilerin ne kadar kötü ve kısıtlı bir ülke olduğuydu. İyi günler dilerim...
Kaynak: Benim Whatsapp yazım.
Elinize sağlık daha yarısını okuyabildim ama çok güzel :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk. Kuzeyden kaçak şekilde kaçan o kızla bir röportajı var
Ben bu videoyu izlemiştim izlemenizi öneririm

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
https://www.gazeteduvar.com.tr/fbi-...msilcisi-olan-katalanin-pesinde-haber-1586110
Şimdi bu haberi yorumlayalım.

Şimdi konuşalım. Diyelim ki bu bilgiler yalan. Kuzey Kore başkanı Kim Jong-un niye bu haberleri kaldırtmadı. Şimdi diyeceksiniz ki Kuzey'de internet yok nasıl müdehale etsin? Ama bu adamların teknolojisi bilemeyeceğiniz kadar gelişmiş. Sadece bu teknoloji halka sunulmuyor. Yoksa bu askeri birlik ve askeri alandaki teknoloji nasıl oluşsun? Şu anda Kuzey Korenin teknolojisi büyük teknoloji devleri olan Apple,OpenAI ve Microsoft'u geçer. Yalan haber konusunu kapıyorum ve başka bir konuya geçiyorum. Konumuz halka teknoloji sunulmaması. Kuzey Korenin başkanı Kim Jong un gerçekten bilerek isteyerek ve göz göre göre halkını cahil yetiştiriyor. Bir Kuzeyli insan interneti açıp tarihi bir yeri niye incelemesin. Veya wikipedia yı açıp niye bir bilgi öğrenmesin. Şimdi diyeceksiniz ki insanlar Kim Jong un insanlar Amerikaya inanmasın diye adam teknolojiyi yasakladı şimdi teknolojiyi açarsa amerikaya inanırlar. Bununda çok kolay bir çözümü var. tabii ki de sitelere block koymak. Bu çok basit bir şey. Devlet örneğin Amerika'nın büyük haber ajansı New York Timesi engelliyecek. Diyelim ki bunu yapacak program yok. O kadar büyük teknolojiniz var. Bir tane block site programı mı yapmak zor? Komik yani. Kuzey Korede de teknoloji olmadığını kanıtlayabilirim. Hiçbir şekilde Kuzeyli ünlü yok. İnternette aratın bakın Kuzey koreli ünlüler diye kimse çıkmıyor. Diğer bir konuya deyiniyorum. Kuzey giriş-çıkışların yasak olması.
Neden insanlara bu eziyeti yapıyor bu adam. İnsanlar neden biryer görmesin biryerleri gezmesin ki? Kuzey Koreden kaçan bir kız vardı. Ali Ertuğrul diye bir Youtuber var. Kendisi Güney Kore de yaşayan bir Türk. Kuzeyden kaçak şekilde kaçan o kızla bir röportajı var ben izlemedim ama siz bir bakabilirsiniz isterseniz. Kuzey Kore hiçbir şekilde iyi bir ülke ol.
Şu anda Kuzey Amerika ve Güney'e saldırmak için askeri birliğini güçlendiriyor. Görüntülerini bile gördüm. Şimdi beni burada Güney'i koruyorum gibi düşünmeyin. Güney'de sınırlara büyük ve yüksek ses veren hoparlörler koyup K-pop açıyor. (K-pop Güney Kore ye ait bir müzik türü) Ve bunu yaparak Kuzeylileri kuduruyorlar. Kuzeylilerde hoparlöre ateş ediyor. Anlatmak istediğim Kuzeylilerin ne kadar kötü ve kısıtlı bir ülke olduğuydu. İyi günler dilerim...
Kaynak: Benim Whatsapp yazım.
kuzey korenin üstün teknolojiye sahip olduğunu iddia etmek saçmalık adamların daha eğitim sisteminin kalitesi belli değil ama ne hikmetse o mühendisler mi üstün teknolojiyi tasarlayacak ? anca çinden gelen yardımlarla var . Bunun dışında kuzey korenin lideri kimki haberleri kaldırtacak bugün dünyanın en zenginleri hakkında karalama haberleri yapılıyor ama sen yok olduğunu görüyor musun ayrıca nereye kadar kaldırtacak haberleri
şimdi block koymak dedinde vpn diye dünyanın bir gerçeği var yani kafasına koyan her şekilde girer block koyulan sitelere üstelik internet kuzey korenin yönetiminde bir şey değil zibilyonlarca internet sitesinede block koyamayacaklarına göre interneti vermiyorlar ki bu taht için daha mantıklı

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kuzey Kore başkanı Kim Jong-un niye bu haberleri kaldırtmadı.
K.Kore Türkiye veya X ülkesinde etki gösterecek bir lobi ve siyasi güce sahip değil.
Ki bu haber için böyle saçma sapan işlere gerek yok sadece haber.

Ama bu adamların teknolojisi bilemeyeceğiniz kadar gelişmiş.
Değil.

Şu anda Kuzey Korenin teknolojisi büyük teknoloji devleri olan Apple,OpenAI ve Microsoft'u geçer. Yalan haber konusunu kapıyorum ve başka bir konuya geçiyorum. Konumuz halka teknoloji sunulmaması.
%5'ine yaklaşırlarsa dua etsinler.
K.Kore gerek teknolojik gerek askeri açıdan gelişmiş bir ülke değildir. Bu adamlar Shenyang J-6 gibi 1960'lardan kalma uçakları kullanıyor, ne kara ne deniz ne hava kuvvetleri günümüzün yeterliliklerinde değil. Balistik füzeler için ayrı bir parantez açmak gerek ama tek bir kuvvet ile bütün kuvvet çarpanları gelişmiş bir orduyu yenemezsin.

Askeri birikim ve teknolojisinin neredeyse tamamına yakınını Sovyetler ve Çin'den gelme.
Kısaca K.Kore askeri açıdan güçsüz.

Kuzey Korenin başkanı Kim Jong un gerçekten bilerek isteyerek ve göz göre göre halkını cahil yetiştiriyor. Bir Kuzeyli insan interneti açıp tarihi bir yeri niye incelemesin. Veya wikipedia yı açıp niye bir bilgi öğrenmesin.
Padişah saltanatından vazgeçmez.

Şu anda Kuzey Amerika ve Güney'e saldırmak için askeri birliğini güçlendiriyor. Görüntülerini bile gördüm. Şimdi beni burada Güney'i koruyorum gibi düşünmeyin. Güney'de sınırlara büyük ve yüksek ses veren hoparlörler koyup K-pop açıyor. (K-pop Güney Kore ye ait bir müzik türü) Ve bunu yaparak Kuzeylileri kuduruyorlar. Kuzeylilerde hoparlöre ateş ediyor. Anlatmak istediğim Kuzeylilerin ne kadar kötü ve kısıtlı bir ülke olduğuydu.
1950 yılında olsaydık evet bu ''yetişmiş'' askerle G.Kore veya Amerika'ya saldırabilirlerdi.

Teçhizat ve imkan konusunda K.Kore günümüzden yıllarca geride bariz.
north-korean-soldiers-nk-news-april-15-2017-935x500.jpg

thworld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
AbdulRezzak
Arkadaşlar kuzey Kore demişken güney Kore ile ilgili bir konu açmıştım bakabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06
Top Bottom