Yazı içinse 60
Genelde oyun oynanacak hocam. Aslında %60 klavyeye daha yakınım ama şu indirimdeki havit klavye aklımı çeliyor.bende kyk da kalıyorum standart oluyor zaten çalışma masaları. bende %75 aldım çok da büyük gelmedi masaya taşımak için de önerim taşıma kanka leptobun klavyesini kullan ha memlekete falan götürcem diyossan valize falan her türlü sığıyor zaten
Belli bir bütçem yok ama genel olarak 1k yı aşmak istemiyorum. Sıcak fırsatlardaki havitin özellikleri çok iyi geldi ondan %75 aklımı çeliyor.bütçen ne kadar
Yok hocam o konulara dikkat ediyorum. Blue switch evde tek olsam bile kullanmam bildiğin daktiloboyutu hakkında bir fikrim yok ama bizim odada bir ***** var blue switch kullanıyor bi gün dövücez. arkandan güzel sözler duymak istemiyorsan bence sessiz al.
Hocam kyk'ya bilgisayar falan toplasak odada izin verirler mi bende seneye üniversiteye gideceğim inşallah aklımda böyle bir şey varBeyler %60 klavye ilk defa kullanmış olmayacağım bir geçmişim var yani.
Elimde laptopu bayağı yükselten bir altlık var acaba kyk için %60 daha mı iyi olur yoksa %75 mi? Arada taşımak için %75 biraz büyük olmazmı?
valla benimki kilim gibi mousepad bütün ekipmanlar üstünde duruyor her türlü sığarGenelde oyun oynanacak hocam. Aslında %60 klavyeye daha yakınım ama şu indirimdeki havit klavye aklımı çeliyor.
Hocam bu arada 45x40 mousepad ile masaya sığarmı %75?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde ucuz ve güzel bir %60 lar hiç ucuz değil artık.
Neden ?Yapanları duydum ama bence pek mantıklı bir şey değil.
okuldan döndüğünde yerinde bulacağına güveniyorsan topla bir şey olmaz. veya her seferinde bazanın altına kilitleyeceksen.Hocam kyk'ya bilgisayar falan toplasak odada izin verirler mi bende seneye üniversiteye gideceğim inşallah aklımda böyle bir şey var
Aboo yok yok o zaman laptop şartokuldan döndüğünde yerinde bulacağına güveniyorsan topla bir şey olmaz. veya her seferinde bazanın altına kilitleyeceksen.