Neler Yeni

Kyk için %60 klavye vs %75

Mithril

80+ Silver
Beyler %60 klavye ilk defa kullanmış olmayacağım bir geçmişim var yani.
Elimde laptopu bayağı yükselten bir altlık var acaba kyk için %60 daha mı iyi olur yoksa %75 mi? Arada taşımak için %75 biraz büyük olmazmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,249
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar
Yazı içinse 60

Tankman

80+ Bronze
bende kyk da kalıyorum standart oluyor zaten çalışma masaları. bende %75 aldım çok da büyük gelmedi masaya taşımak için de önerim taşıma kanka leptobun klavyesini kullan ha memlekete falan götürcem diyossan valize falan her türlü sığıyor zaten

Mithril

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazı içinse 60
bende kyk da kalıyorum standart oluyor zaten çalışma masaları. bende %75 aldım çok da büyük gelmedi masaya taşımak için de önerim taşıma kanka leptobun klavyesini kullan ha memlekete falan götürcem diyossan valize falan her türlü sığıyor zaten
Genelde oyun oynanacak hocam. Aslında %60 klavyeye daha yakınım ama şu indirimdeki havit klavye aklımı çeliyor.
Hocam bu arada 45x40 mousepad ile masaya sığarmı %75?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde ucuz ve güzel bir %60 lar hiç ucuz değil artık.

1905

80+ Silver
boyutu hakkında bir fikrim yok ama bizim odada bir ***** var blue switch kullanıyor bi gün dövücez. arkandan güzel sözler duymak istemiyorsan bence sessiz al.

Mithril

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçen ne kadar
Belli bir bütçem yok ama genel olarak 1k yı aşmak istemiyorum. Sıcak fırsatlardaki havitin özellikleri çok iyi geldi ondan %75 aklımı çeliyor.
boyutu hakkında bir fikrim yok ama bizim odada bir ***** var blue switch kullanıyor bi gün dövücez. arkandan güzel sözler duymak istemiyorsan bence sessiz al.
Yok hocam o konulara dikkat ediyorum. Blue switch evde tek olsam bile kullanmam bildiğin daktilo

• Muhteşem
Reaksiyonlar: 1905
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Baray Gündeşli
Beyler %60 klavye ilk defa kullanmış olmayacağım bir geçmişim var yani.
Elimde laptopu bayağı yükselten bir altlık var acaba kyk için %60 daha mı iyi olur yoksa %75 mi? Arada taşımak için %75 biraz büyük olmazmı?
Hocam kyk'ya bilgisayar falan toplasak odada izin verirler mi bende seneye üniversiteye gideceğim inşallah aklımda böyle bir şey var

Tankman

80+ Bronze
Genelde oyun oynanacak hocam. Aslında %60 klavyeye daha yakınım ama şu indirimdeki havit klavye aklımı çeliyor.
Hocam bu arada 45x40 mousepad ile masaya sığarmı %75?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde ucuz ve güzel bir %60 lar hiç ucuz değil artık.
valla benimki kilim gibi mousepad bütün ekipmanlar üstünde duruyor her türlü sığar

1905

80+ Silver
Hocam kyk'ya bilgisayar falan toplasak odada izin verirler mi bende seneye üniversiteye gideceğim inşallah aklımda böyle bir şey var
okuldan döndüğünde yerinde bulacağına güveniyorsan topla bir şey olmaz. veya her seferinde bazanın altına kilitleyeceksen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Baray Gündeşli
okuldan döndüğünde yerinde bulacağına güveniyorsan topla bir şey olmaz. veya her seferinde bazanın altına kilitleyeceksen.
Aboo yok yok o zaman laptop şart :D . Birde sorum olacak orada cafe de falan çalışıp 2-3 kişiyle ev tutsak iyi olur mu ?

Top Bottom