Neler Yeni

Kyk İnternet Hızı...

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yiğit Eren Aksoy
Selamlar kyk interneti hızı nasıldır youtubedan video izlerken donma kasma yapar mı? Veya film falan izlerken

Bünyamina

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mehmet Çolak
Bornovada kyk da kalıyorum ilk sene 100 mb/sn falan veriyodu bu sene 5mb/sn vermiyor youtubede 480p zor açıyordu zaten 30 gb limiti var onu da sadece youtube a giriyo başka bi yere girmiyodu

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Selamlar kyk interneti hızı nasıldır youtubedan video izlerken donma kasma yapar mı? Veya film falan izlerken
yurdun kapasitesine bağlı mesela ben kimse olmadığı zaman rahatçana lol oynardım ama doluyken geneli youtubeden video anca izleniyordu.
Kısacana kullanan kişi sayısına , saatine , kapasiteye ve internete bağlı ama genel olarak çok bir şey bekleme

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Benim arkadaşlar 2000-3000 kişilik yurtlarda kaldıklarından dolayı her kata 1 tane dağıtıcı koysalar bile metro internet olmadığından altyapı kaldırmıyor ve 4mbps falan hız alıyorlarmış yani çöp, o yüzden arkadaşlarım internetin kötü olduğunu gördükten sonra sınırsız youtube instagram falan olan tarifelere geçtiler ama gideceğiniz yurdun kaç kişi olduğuna, altyapının durumuna ve internetin kullanım yoğunluğuna bağlı olarak değişir, mesela sabahları herkes okulda olduğundan hızlıdır ama akşamları yük bindiğinden çok yavaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yurdun kapasitesine bağlı mesela ben kimse olmadığı zaman rahatçana lol oynardım ama doluyken geneli youtubeden video anca izleniyordu.
Kısacana kullanan kişi sayısına , saatine , kapasiteye ve internete bağlı ama genel olarak çok bir şey bekleme
Evet haklısınız, türevin tanım kuralları gibi düşünün

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Benim arkadaşlar 2000-3000 kişilik yurtlarda kaldıklarından dolayı her kata 1 tane dağıtıcı koysalar bile metro internet olmadığından altyapı kaldırmıyor ve 4mbps falan hız alıyorlarmış yani çöp, o yüzden arkadaşlarım internetin kötü olduğunu gördükten sonra sınırsız youtube instagram falan olan tarifelere geçtiler ama gideceğiniz yurdun kaç kişi olduğuna, altyapının durumuna ve internetin kullanım yoğunluğuna bağlı olarak değişir, mesela sabahları herkes okulda olduğundan hızlıdır ama akşamları yük bindiğinden çok yavaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet haklısınız, türevin tanım kuralları gibi düşünün
tabi yıllardır yok üstü bir eksilt başa at dediniz ama neden böyle sorgulamadınız ama ben sizin türevceliniz olacağım

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
YOUTUBE İÇİN HIZLI AMA DİĞER YERLER İÇİN YAVAŞ BİR İNTERNETİ VARDI BENIM ZAMANIMDA

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Enes

Ekler

• Screenshot_20240912_214003_Turkcell.jpg
    Screenshot_20240912_214003_Turkcell.jpg
    292 KB · Hit: 70

Gird4p

80+
Rezildi bizimki. Bizde öyle adam akıllı hizmet kafası yok. İnternet var demek için bir modem atıp sanki Access Pointler ile dağıtıyorlar gibi. Ben asla verim alamamıştım. Bu tür yüksek kapasite vermesi gereken binalara operatörlerin direkt olarak kablolu santraller çekmesi gerekiyor aslında. Benim yurtdışında okulumda internet hızım 800 Mbps dolaylarındaydı, TR'de 3-4.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Yurt boşken(millet bayram tatiline vs gittiyse) 150 mbps civarındayken yurt dolunca 6 7 mbpsye kadar düşüyor

Top Bottom