erenovich05
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Selamlar kyk interneti hızı nasıldır youtubedan video izlerken donma kasma yapar mı? Veya film falan izlerken
Kaldığın yere göre değişen bir durum bu.Selamlar kyk interneti hızı nasıldır youtubedan video izlerken donma kasma yapar mı? Veya film falan izlerken
O yerine yurduna göre değişiyor hocamSelamlar kyk interneti hızı nasıldır youtubedan video izlerken donma kasma yapar mı? Veya film falan izlerken
yurdun kapasitesine bağlı mesela ben kimse olmadığı zaman rahatçana lol oynardım ama doluyken geneli youtubeden video anca izleniyordu.Selamlar kyk interneti hızı nasıldır youtubedan video izlerken donma kasma yapar mı? Veya film falan izlerken
Benim arkadaşlar 2000-3000 kişilik yurtlarda kaldıklarından dolayı her kata 1 tane dağıtıcı koysalar bile metro internet olmadığından altyapı kaldırmıyor ve 4mbps falan hız alıyorlarmış yani çöp, o yüzden arkadaşlarım internetin kötü olduğunu gördükten sonra sınırsız youtube instagram falan olan tarifelere geçtiler ama gideceğiniz yurdun kaç kişi olduğuna, altyapının durumuna ve internetin kullanım yoğunluğuna bağlı olarak değişir, mesela sabahları herkes okulda olduğundan hızlıdır ama akşamları yük bindiğinden çok yavaşlar.Selamlar kyk interneti hızı nasıldır youtubedan video izlerken donma kasma yapar mı? Veya film falan izlerken
Evet haklısınız, türevin tanım kuralları gibi düşününyurdun kapasitesine bağlı mesela ben kimse olmadığı zaman rahatçana lol oynardım ama doluyken geneli youtubeden video anca izleniyordu.
Kısacana kullanan kişi sayısına , saatine , kapasiteye ve internete bağlı ama genel olarak çok bir şey bekleme
tabi yıllardır yok üstü bir eksilt başa at dediniz ama neden böyle sorgulamadınız ama ben sizin türevceliniz olacağımBenim arkadaşlar 2000-3000 kişilik yurtlarda kaldıklarından dolayı her kata 1 tane dağıtıcı koysalar bile metro internet olmadığından altyapı kaldırmıyor ve 4mbps falan hız alıyorlarmış yani çöp, o yüzden arkadaşlarım internetin kötü olduğunu gördükten sonra sınırsız youtube instagram falan olan tarifelere geçtiler ama gideceğiniz yurdun kaç kişi olduğuna, altyapının durumuna ve internetin kullanım yoğunluğuna bağlı olarak değişir, mesela sabahları herkes okulda olduğundan hızlıdır ama akşamları yük bindiğinden çok yavaşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet haklısınız, türevin tanım kuralları gibi düşünün
harbi 32gb kısıtlama var mıBornovada kyk da kalıyorum ilk sene 100 mb/sn falan veriyodu bu sene 5mb/sn vermiyor youtubede 480p zor açıyordu zaten 30 gb limiti var onu da sadece youtube a giriyo başka bi yere girmiyodu
Varsa ben yavaştan şu tarifeye geçiyimharbi 32gb kısıtlama var mı
film izlemek miSelamlar kyk interneti hızı nasıldır youtubedan video izlerken donma kasma yapar mı? Veya film falan izlerken
Film izleyemezsinSelamlar kyk interneti hızı nasıldır youtubedan video izlerken donma kasma yapar mı? Veya film falan izlerken