Kyk İnternet Hızı...

Reaksiyon skoru
27
Selamlar kyk interneti hızı nasıldır youtubedan video izlerken donma kasma yapar mı? Veya film falan izlerken

Bornovada kyk da kalıyorum ilk sene 100 mb/sn falan veriyodu bu sene 5mb/sn vermiyor youtubede 480p zor açıyordu zaten 30 gb limiti var onu da sadece youtube a giriyo başka bi yere girmiyodu

Selamlar kyk interneti hızı nasıldır youtubedan video izlerken donma kasma yapar mı? Veya film falan izlerken
yurdun kapasitesine bağlı mesela ben kimse olmadığı zaman rahatçana lol oynardım ama doluyken geneli youtubeden video anca izleniyordu.
Kısacana kullanan kişi sayısına , saatine , kapasiteye ve internete bağlı ama genel olarak çok bir şey bekleme

Benim arkadaşlar 2000-3000 kişilik yurtlarda kaldıklarından dolayı her kata 1 tane dağıtıcı koysalar bile metro internet olmadığından altyapı kaldırmıyor ve 4mbps falan hız alıyorlarmış yani çöp, o yüzden arkadaşlarım internetin kötü olduğunu gördükten sonra sınırsız youtube instagram falan olan tarifelere geçtiler ama gideceğiniz yurdun kaç kişi olduğuna, altyapının durumuna ve internetin kullanım yoğunluğuna bağlı olarak değişir, mesela sabahları herkes okulda olduğundan hızlıdır ama akşamları yük bindiğinden çok yavaşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurdun kapasitesine bağlı mesela ben kimse olmadığı zaman rahatçana lol oynardım ama doluyken geneli youtubeden video anca izleniyordu.
Kısacana kullanan kişi sayısına , saatine , kapasiteye ve internete bağlı ama genel olarak çok bir şey bekleme
Evet haklısınız, türevin tanım kuralları gibi düşünün

Benim arkadaşlar 2000-3000 kişilik yurtlarda kaldıklarından dolayı her kata 1 tane dağıtıcı koysalar bile metro internet olmadığından altyapı kaldırmıyor ve 4mbps falan hız alıyorlarmış yani çöp, o yüzden arkadaşlarım internetin kötü olduğunu gördükten sonra sınırsız youtube instagram falan olan tarifelere geçtiler ama gideceğiniz yurdun kaç kişi olduğuna, altyapının durumuna ve internetin kullanım yoğunluğuna bağlı olarak değişir, mesela sabahları herkes okulda olduğundan hızlıdır ama akşamları yük bindiğinden çok yavaşlar.

Evet haklısınız, türevin tanım kuralları gibi düşünün
tabi yıllardır yok üstü bir eksilt başa at dediniz ama neden böyle sorgulamadınız ama ben sizin türevceliniz olacağım

YOUTUBE İÇİN HIZLI AMA DİĞER YERLER İÇİN YAVAŞ BİR İNTERNETİ VARDI BENIM ZAMANIMDA

Bornovada kyk da kalıyorum ilk sene 100 mb/sn falan veriyodu bu sene 5mb/sn vermiyor youtubede 480p zor açıyordu zaten 30 gb limiti var onu da sadece youtube a giriyo başka bi yere girmiyodu
harbi 32gb kısıtlama var mı

harbi 32gb kısıtlama var mı
Varsa ben yavaştan şu tarifeye geçiyim

Ekler

• Screenshot_20240912_214003_Turkcell.jpg
    Screenshot_20240912_214003_Turkcell.jpg
    292 KB · Hit: 414
Rezildi bizimki. Bizde öyle adam akıllı hizmet kafası yok. İnternet var demek için bir modem atıp sanki Access Pointler ile dağıtıyorlar gibi. Ben asla verim alamamıştım. Bu tür yüksek kapasite vermesi gereken binalara operatörlerin direkt olarak kablolu santraller çekmesi gerekiyor aslında. Benim yurtdışında okulumda internet hızım 800 Mbps dolaylarındaydı, TR'de 3-4.

Yurt boşken(millet bayram tatiline vs gittiyse) 150 mbps civarındayken yurt dolunca 6 7 mbpsye kadar düşüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,651
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri