Neler Yeni

Kyk Kredisi Harçlık Avans Nasil Kullanilir ?

louis bloom

80+ Silver
arkadaşlar benim ziraat bankamda su an 2000 tl var. biliyorsunuz harclik avans diye bir sey var. bu ay kullaniyorsunuz sonraki ay verdigi krediden kesiyor. Arkadaslar simdi ben 2500 tl ye ürün alsam yetersiz bakiye mi der ? Yoksa otomatik olarak harclik avanstan keser mi ? Deneyen bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim. (Harclik avans limitim 850TL 2 yildir hic kullanmadim)

The GodFather

80+ Silver
Nakit avans çekemiyoz musun

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ben otomatik ödemeleri bağladım onlar ödüyor büyük ihtimalle çeker senden de.

louis bloom

80+ Silver
Ben otomatik ödemeleri bağladım onlar ödüyor büyük ihtimalle çeker senden de.
yani hocam yarin itopya ya gitsem 2500 tl ye istedigim urunu sorunsuzca alabilir miyim ? dedigim gibi 2000 tl bankamda var 850 tl de harclik avans limitim. Simdi orda yetersiz bakiye diyip rezil olmak da istemiyorum

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
yani hocam yarin itopya ya gitsem 2500 TL ye istedigim urunu sorunsuzca alabilir miyim ? dedigim gibi 2000 TL bankamda var 850 TL de harclik avans limitim. Simdi orda yetersiz bakiye diyip rezil olmak da istemiyorum
Online alamıyor musunuz hocam kesin emin değilim ben spotify amazon prime falan ödüyorum

louis bloom

80+ Silver
Online alamıyor musunuz hocam kesin emin değilim ben spotify amazon prime falan ödüyorum
hocam ramim ve sogutucun yok bir an once almam gerekiyor o yuzden magazadan almak istiyorum. harclik avansi da ilk defa kullanacagim. bankanin harclik avans bilgilerinde yazana gore yetersiz kaldığında kart harclik avanstan kesmeye basliyor yani onumuzdeki ay yatacak olan paradan. Mantiken 2500 tl ye bir sey almak istesem 500 tl sini de ordan ceker diye düşünüyorum.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
3 sene önce kullanmıştım sanırım atm den çekip yine atm ye parayı yatırmayı deneyebilirsin eğer çekmezse parayı

louis bloom

80+ Silver
3 sene önce kullanmıştım sanırım atm den çekip yine atm ye parayı yatırmayı deneyebilirsin eğer çekmezse parayı
yani hocam 2500 tl olarak atmden mi cekeyim diyorsunuz ? ben bu yapilmiyor diye biliyorum. Cunku bakiye kisminda 2000 tl yaziyor bankada. Harclik avansta para cekme yok sanirim.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
yani hocam 2500 TL olarak atmden mi cekeyim diyorsunuz ? ben bu yapilmiyor diye biliyorum. Cunku bakiye kisminda 2000 TL yaziyor bankada. Harclik avansta para cekme yok sanirim.
Hocam anladığım kadarıyla 2000 tl normal bakiyeniz var kalan 500 tl yi harçlık avansdan atm den çekebiliyorsunuz diye biliyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim çekerken bir miktar faizde bindiriyordu sanırım deneme şansınız varsa atm den 500 tl çekip o parayı hesabınıza yatırın o zaman 2500 tl olarak istediğiniz ürünü alırsınız ama önce kendi yönteminizi deneyin olmazsa bunu denersiniz.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Benim bildiğim kadarıyla ziraat uygulamasından harçlık avans kısmına gelip tıkladığın zaman hangi karta para yatırılacağı falan çıkıyor ordan kartını seç harçlık avans bakiyen normal bakiye olarak kartına gelir

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kredi kartı yok mu

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Banka kartından kartı kullanarak yapacağın alışverilerde oradan kesilir nakit olarak çekemezsin.

Top Bottom