Neler Yeni

KYK Yurduna gitmeden alınması/yapılması gerekenler ?

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
Devlet yurtlarında kalmış ya da kalacak olanlardan bilgi alabilir miyim?
Bilgilendirirseniz mutlu olurum.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
  • Kişisel bakım malzemelerini götür. (Havlu, tırnak makası, cımbız, banyo terliği, diş fırçası, diş macunu vs.)
  • Kıyafetlerini ayarla.
  • Elektronik cihazlarını götür. (Bilgisayar, şarj aleti, kulaklık, telefon, saç kurutma makinesi vs.)
  • Kıyafetlerin için askı götürebilirsin. (Yurdun ilk senesi değilse, senden önce kalan öğrencilerden temin edebilirsin. Yerin varsa götür.)
  • Okul için defter, kalem.

bt5214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
berke tiryaki
  • Kişisel bakım malzemelerini götür. (Havlu, tırnak makası, cımbız, banyo terliği, diş fırçası, diş macunu vs.)
  • Kıyafetlerini ayarla.
  • Elektronik cihazlarını götür. (Bilgisayar, şarj aleti, kulaklık, telefon, saç kurutma makinesi vs.)
  • Kıyafetlerin için askı götürebilirsin. (Yurdun ilk senesi değilse, senden önce kalan öğrencilerden temin edebilirsin. Yerin varsa götür.)
  • Okul için defter, kalem.

Laptop götürmek güvenli midir? Pek güvenemiyorum da.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
Masaüstüne güvenmeyenleri gördüm ama laptopa güvenmeyeni ilk kez görüyorum, ben bir sorun olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Benim taşınabilir bilgisayarım yoktu. O yüzden götüremedim.
Yurtta sınıf arkadaşlarımın hemen hemen hepsi bilgisayarını getirmişti. Film izleyip, LAN (Yerel ağ.) CS, NFS falan oynuyorlardı.
Benim arkadaşlar gece yatarken falan açıkta bırakıyorlardı. En kötü kilitli valizinin içine koyarsın.

Yurdun güvenliği ile bu durumu konuş. Daha önce benzer kayıp/çalıntı olayları oldu mu, oluyor mu diye. Az çok fikir edinirsin.
İlk zamanlar götürmezsin. Ortamı tartarsın daha sonra kargo ile yollatırsın.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sağlam bir asma kilit al laptobunu yataklar baza şeklindeyse bazanın altındaki bölüme koy, kilitle. Yaklaşık 1.5 sene kaldım KYKda normal dolaplar çok güvenli değil rahatlıkla kırılabilir. Tedbiri elden bırakmamak lazım onun için bazanın altına kilitlemek daha güvenliydi benim için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masaüstüne güvenmeyenleri gördüm ama laptopa güvenmeyeni ilk kez görüyorum, ben bir sorun olacağını sanmıyorum.
Dolabı kırıp ders kitaplarını çalanlar vardı bizim zamanımızda. Güvenmemesi gayet normal.)

En İyi Cevap
3
zaten giden çoğu kişi zorunlu olduğu için gidiyor ailenizin olduğu ilde yurtta kalamıyorsunuz diye biliyorum. Eğer eve çıkmayı kast ediyorsanuz kiralara bakıp moral bozmayalım şimdi :)

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
zaten giden çoğu kişi zorunlu olduğu için gidiyor ailenizin olduğu ilde yurtta kalamıyorsunuz diye biliyorum. Eğer eve çıkmayı kast ediyorsanuz kiralara bakıp moral bozmayalım şimdi :)
Ailem başka ilçede ben başka bir ilçede KYK yurdunda kaldım. Hala aynı mı bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,251
Üyeler
163,453
Son üye
serhazam
Top Bottom