- Kişisel bakım malzemelerini götür. (Havlu, tırnak makası, cımbız, banyo terliği, diş fırçası, diş macunu vs.)
- Kıyafetlerini ayarla.
- Elektronik cihazlarını götür. (Bilgisayar, şarj aleti, kulaklık, telefon, saç kurutma makinesi vs.)
- Kıyafetlerin için askı götürebilirsin. (Yurdun ilk senesi değilse, senden önce kalan öğrencilerden temin edebilirsin. Yerin varsa götür.)
- Okul için defter, kalem.
Masaüstüne güvenmeyenleri gördüm ama laptopa güvenmeyeni ilk kez görüyorum, ben bir sorun olacağını sanmıyorum.Laptop götürmek güvenli midir? Pek güvenemiyorum da.
Benim taşınabilir bilgisayarım yoktu. O yüzden götüremedim.Laptop götürmek güvenli midir? Pek güvenemiyorum da.
Sağlam bir asma kilit al laptobunu yataklar baza şeklindeyse bazanın altındaki bölüme koy, kilitle. Yaklaşık 1.5 sene kaldım KYKda normal dolaplar çok güvenli değil rahatlıkla kırılabilir. Tedbiri elden bırakmamak lazım onun için bazanın altına kilitlemek daha güvenliydi benim için.Laptop götürmek güvenli midir? Pek güvenemiyorum da.
Dolabı kırıp ders kitaplarını çalanlar vardı bizim zamanımızda. Güvenmemesi gayet normal.)Masaüstüne güvenmeyenleri gördüm ama laptopa güvenmeyeni ilk kez görüyorum, ben bir sorun olacağını sanmıyorum.
Ailem başka ilçede ben başka bir ilçede KYK yurdunda kaldım. Hala aynı mı bilmiyorum.zaten giden çoğu kişi zorunlu olduğu için gidiyor ailenizin olduğu ilde yurtta kalamıyorsunuz diye biliyorum. Eğer eve çıkmayı kast ediyorsanuz kiralara bakıp moral bozmayalım şimdi