- En İyi Cevap
- 10
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 36,803
- İsim
- Selimhan
- İlgilendiği Kategoriler
- SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
- Steam
- #Samsunlu
Dediğim KYK için geçerli, özel yurtsa bilemem. Arkadaşlarım da son sene kullandı yakalanmadılar mesela Yakalanmazsa kullanır ama yakalanırsa cezası var hocam.
Bir hocamız vardı. Kopya serbest ama yakalanırsanız canınızı yakarım derdi. Onun gibi düşün
Bencede priz yasağı çok saçma 100lerce öğrenci var yurtta fakat 100lerce priz yok çok saçmaymisYasak hocam ben nereden bileyim Kredi Yurtlar Kurumu'na sorun siz en iyisi bunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merhaba arkadaşlar ben bu sene yks ye girdim istediğim sonuçları elde edemedim lakin yinede puanım yetiyor. Okumak istediğim bölüm şehrimde olmadığı için. 2 seçeneğim var ya gelirse Akdeniz Üniversitesine gideceğim. En kötü ihtimal Konya Necmettin Erbakan Üniversitesine giderim inşallah. Lakin bir problemim var problem denilmez de. Öğrenci yurtlarında her bir öğrenciye ayrı bir oda mı veriliyor ben hiç bir fikrim yok veya burslu olana mı öğrenci evi veriliyor bu konuda bilgi sahibi olan abilerim yazabilir mi rica etsem. Ben kendi sistemi mi (PC'mi) götürebilir miyim öğrenci yurduna ?
Teknobiyotik M1 - AMD Ryzen™ 5 2600X 3.6GHz, GTX1650 Super 4GB, 16GB DDR4, 480GB SSD Mini Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Kendi pcni goturebilirsin
fakat odada Teksen rahat olabilir (bı de yurtlarin insiyatifine kalmış bilgisayara izin )
Gittiğim yatili Kuran Yurdunda Serbestti Laptop