KYK YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN 2025/2026

atosupp

80+
Reaksiyon skoru
0
MERHABA

ÜNİVERSİTE KAZANDIM FAKAT GİTMEM İÇİN KYK YURDUNUN ÇIKMASI GEREKLİ GELEN ÜNİ ŞEHİR DIŞI VE BEN AİLEMDEN DESTEK ALMIYORUM E DEVLET ÜZERİNDEN 3 GÜNDÜR KYK YURT BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN UĞRAŞIYORUM VE SİSTEM SÜREKLİ HATA VERİYOR VE İLERİ TARİHE ATIYOR ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHİ ZATEN ÖNÜMÜZDEKİ AY 1-3 ARASI KYK YURTLARI NE ZAMAN BAŞVURU ALACAK NE ZAMAN KAYIT SONUÇLANACAK BELLİ DEĞİL BUNU BİLEN BİRİ YOK MU YOL GÖSTERSİN BANA

TEŞEKKÜRLER

MERHABA

ÜNİVERSİTE KAZANDIM FAKAT GİTMEM İÇİN KYK YURDUNUN ÇIKMASI GEREKLİ GELEN ÜNİ ŞEHİR DIŞI VE BEN AİLEMDEN DESTEK ALMIYORUM E DEVLET ÜZERİNDEN 3 GÜNDÜR KYK YURT BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN UĞRAŞIYORUM VE SİSTEM SÜREKLİ HATA VERİYOR VE İLERİ TARİHE ATIYOR ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHİ ZATEN ÖNÜMÜZDEKİ AY 1-3 ARASI KYK YURTLARI NE ZAMAN BAŞVURU ALACAK NE ZAMAN KAYIT SONUÇLANACAK BELLİ DEĞİL BUNU BİLEN BİRİ YOK MU YOL GÖSTERSİN BANA

TEŞEKKÜRLER
GSB personeliyim. Daha başlamadı başvurular. Ağustos sonu eylül başı açılacak.

GSB personeliyim. Daha başlamadı başvurular. Ağustos sonu eylül başı açılacak.
hocam merhaba aklıma takılan bir kaç soru varda size sorsam bilgi verebilir misiniz

istanbuldan muglaya gideceğim yurt çıkma ihtimali ne kadar ev bize ait değil
kyk başvurularının sonuçlanması kaç gün sürer 8 eylülde hazırlık sınavım var yetişebilir miyim eğer çıkarsa
eğer 8 eylüle kadar açıklanmazsa nasıl bir yol izlemeliyim

hocam merhaba aklıma takılan bir kaç soru varda size sorsam bilgi verebilir misiniz

istanbuldan muglaya gideceğim yurt çıkma ihtimali ne kadar ev bize ait değil
kyk başvurularının sonuçlanması kaç gün sürer 8 eylülde hazırlık sınavım var yetişebilir miyim eğer çıkarsa
eğer 8 eylüle kadar açıklanmazsa nasıl bir yol izlemeliyim
İhtimal veremem. Yurda öğrenci kabulünü biz değil bakanlık yapıyor. Açıklanmazsa misafir öğrenci talebinde bulunabilirsin.

@stalkerreborn Hocam başvuru yapacağım ama babam EYT'den emekli oldu ama hala çalışıyor, gelir kısmına hangi maaşını yazmalıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,300
Üyeler
184,918
Son üye
MikeWill
Geri