Neler Yeni

KZ EDX PRO 500 Tl 🔥🔥

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,203
İsim
Emre
hocalarım bu kulaklıklar sürülmesi kolay ürünler olsada giriş seviye ses kartları ile tam potansiyelinin yakınında bile çalamıyorum maalesef.
şöyle ürünler kulaklığın seviyesini neredeyse tamamen değiştiriyor ama kz den sennhiser a gibi bir geçiş BEKLEMEYİN.
hocam kullanılabilir seviyeye gelse yeterli benim için öyle ahım şahım bir şey beklemiyorum zaten denemelik almıştım ama şuan ki haliyle rezalet

Mithril

80+ Silver
Oyunlarda nasıl
ses karakteri oyunlar için ayarlanmadığı içn başta biraz garip gelebilir ses profili ama belli bir süre sonra sıkıntı yaşamazsınız hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kullanılabilir seviyeye gelse yeterli benim için öyle ahım şahım bir şey beklemiyorum zaten denemelik almıştım ama şuan ki haliyle rezalet
kulaklığı neye takıp kullandınız?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,203
İsim
Emre
ses karakteri oyunlar için ayarlanmadığı içn başta biraz garip gelebilir ses profili ama belli bir süre sonra sıkıntı yaşamazsınız hocam.

kulaklığı neye takıp kullandınız?
ucuz bir dönüştürücüyle telefona + b450tomahawka max anakarta + logitech z213 hoparlörde denedim hocam
telefonda cızırtı vardı ötekilerde ses aşırı kısık geliyor.

Mithril

80+ Silver
ucuz bir dönüştürücüyle telefona + b450tomahawka max anakarta + logitech z213 hoparlörde denedim hocam
telefonda cızırtı vardı ötekilerde ses aşırı kısık geliyor.
ucuz dönüştürücülerin sesi 2010 bilgisayarların ses kartlarından farksız yanş bildiğin ÇÖPLER, b450 tomahak ne kadar iyi bir anakart olsada genelde firmalar ses kartlarına ancak en üst sevyelerde iyi yatırım yapıyorlar maalesef, z213 ise tel dönüştürücü ile aynı muhabbet maalesef.
üstte linkini attığım dönüştürücü 65mw güç sağlıyor hocam, normlade telefonlar ve giriş orta seviye anakartlar 20mw güç çıkışı verir, ses seviyesinde artışı siz düşünün.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,203
İsim
Emre
ucuz dönüştürücülerin sesi 2010 bilgisayarların ses kartlarından farksız yanş bildiğin ÇÖPLER, b450 tomahak ne kadar iyi bir anakart olsada genelde firmalar ses kartlarına ancak en üst sevyelerde iyi yatırım yapıyorlar maalesef, z213 ise tel dönüştürücü ile aynı muhabbet maalesef.
üstte linkini attığım dönüştürücü 65mw güç sağlıyor hocam, normlade telefonlar ve giriş orta seviye anakartlar 20mw güç çıkışı verir, ses seviyesinde artışı siz düşünün.
o zmn attığınız dönüştürücüyle ne kadar fark eder hocam bunlara göre ?

Mithril

80+ Silver
o zmn attığınız dönüştürücüyle ne kadar fark eder hocam bunlara göre ?
ses seviyesi olarak hepsine fark atar ama ses kalitesi olarak yine arada hissedilir bir fark olur anakartınız ile ama bu fark çok fazla olmaz, hoplar ile ucuz dönüştürücü adam yerine bile koymuyorum hocam onlara fark atar.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,203
İsim
Emre
ses seviyesi olarak hepsine fark atar ama ses kalitesi olarak yine arada hissedilir bir fark olur anakartınız ile ama bu fark çok fazla olmaz, hoplar ile ucuz dönüştürücü adam yerine bile koymuyorum hocam onlara fark atar.
hocam ses seviyesi anakartım ile de düşük dönüştürücü sayesinde yükselirse alayım teşekkür ettim bu arada yardımınız için.

Mithril

80+ Silver
hocam ses seviyesi anakartım ile de düşük dönüştürücü sayesinde yükselirse alayım teşekkür ettim bu arada yardımınız için.
yükselir hocam merak etmeyin, 65 mw ile 100ohm kulaklık bile kullanabilirsiniz o derece güçlü.

rica ederim hocam

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Ben bunu 90 TL'ye almıstım paketi hala kenarda duruyor :D

oEnesQlf

80+ Silver
yükselir hocam merak etmeyin, 65 mw ile 100ohm kulaklık bile kullanabilirsiniz o derece güçlü.

rica ederim hocam
Bu ses kartını alıp type c to usb alıp pc ye takarsak yine işe yarar mı yoksa kalite düşer mi

Top Bottom