inventorman
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
320 tl iyi midjr kz edx pro x e ama kendi sitesindeki fiyatına göre karşılaştırmayın aliexpresden orjinal alacam
Kral fiyatı iyi mi? uygunmu yoksa 400 500 tl arası kz edx ultramı alimGuz3l kulaklık, kullanıyorum memnunum.
İyi fiyatı.Kral fiyatı iyi mi? uygunmu yoksa 400 500 tl arası kz edx ultramı alim
Yeni hesap açıp ali expresste yarı fiyatına falan bulabilirsin bunu. 2 3 ay önce 130 liraya aldım 1 kuruş da fazla vermezdm şahsenKral fiyatı iyi mi? uygunmu yoksa 400 500 tl arası kz edx ultramı alim
Kk öyle yaptımda 180 tl buldum ama kutu kücük kare bişey yav seninki nasılYeni hesap açıp ali expresste yarı fiyatına falan bulabilirsin bunu. 2 3 ay önce 130 liraya aldım 1 kuruş da fazla vermezdm şahsen
Kral kz edx pro mu alim kz edx pro x mi genel de oyun için falan kulaniçagim cok kararsizimYeni hesap açıp ali expresste yarı fiyatına falan bulabilirsin bunu. 2 3 ay önce 130 liraya aldım 1 kuruş da fazla vermezdm şahsen
Pro x olan var bende diğeri nasil bilmiyorum. Oyun için tercih etmediğim bi kulaklık ama daha önceki deneyim ve kullandığın cihazlara göre seni tatmin edebilirKral kz edx pro mu alim kz edx pro x mi genel de oyun için falan kulaniçagim cok kararsizim