Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Umut
- Bütçe
- 60000
Öncelikle vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Geçen sene bu dönemlerde casper excalibur g870 oyuncu bilgisayarını almıştım. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ama bakmayın bilgisayarda geçirdiğim vaktin büyük bir kısmını oyun oynayarak geçiriyorum. Son bir senede bilgisayardan çekmediğim kalmadı. Her türlü hüsrana uğradım ve elden çıkarttım. Şimdi yeni bir bilgisayar almak istiyorum özellikle uzun soluklu oyun oynadığım süreçte bana sorun çıkartmayacak ve gerçekten bana vadettiği performansı verebilecek (excaliburdan sonra bu insanın ilk endişesi bu oluyor) bir laptob arıyorum. Aklımda birkaç farklı laptob var ama tekrardan size de danışmak istedim az paralar değil ve insan ürperiyor. Bütçem 50 - 60 bandı.
Not: 4070 olması şart değil aslında 4060 ile arasındaki performans farkının çok olmadığını da söylüyorlar ama almışken bunu alayım 4080 alıcak bir bütçem yok alabiliyoken de 4070 alayım dedim kendi kendime eğer bu konuda bir fikriniz varsa belirtmenizi çok isterim.
Not: 4070 olması şart değil aslında 4060 ile arasındaki performans farkının çok olmadığını da söylüyorlar ama almışken bunu alayım 4080 alıcak bir bütçem yok alabiliyoken de 4070 alayım dedim kendi kendime eğer bu konuda bir fikriniz varsa belirtmenizi çok isterim.