Neler Yeni

Lafı size bırakıyorum

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Kendisi ciddiye alınacak bir arkadaş değil, bilgisinin olmadığını kendisi de yazmış sonunda, her neyse hocam boş verin siz de fanboy konusundayız, AIGO konusunu buraya taşımayalım. :)
Rapor ediyorum da seni sanırım mod afk neyse seni Allah'a havale ediyorum dostum laubaliliği bırak bu psu nun hiç bir sorunu olmadığını sen de biliyorsun işine gelmiyor söylemek.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Ne toplad8n?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Rapor ediyorum da seni sanırım mod afk neyse seni Allah'a havale ediyorum dostum laubaliliği bırak bu PSU nun hiç bir sorunu olmadığını sen de biliyorsun işine gelmiyor söylemek.
Rapor edebilirsiniz, terbiyesizce hakaret eden ben değilim, PSU'nun ne durumda olduğunu evilmb hocam size izah etti.
Biri çıkıp kanıtlarsa neden işime gelmeme gibi bir durum olsun ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni Eksa Bilişim düşmanı falan mı zannettiniz acaba?
Yoksa alışveriş sitesi fanboyluğu diye de bir şey mi var? :unsure:

Son düzenleme:

Çınar Yaşar

80+ Gold
5700 XT, 2080 Ti gücünde, 2080 super yerine 5700 XT alıp diğer parçaları yükseltin (!) 3600 = 10900K 5.3 GHZ (!) anakart alırken sadece OC yapılıp yapılmadığına bakılır eğer anakart OC destekliylse VRM , soğutma , kalite vb her şey önemsizdir bir anakartı anakart yapan OC yapılabilip yapılabilinememesidir ve RAM frekans desteğidir (!) SSD alırken sadece özellkilerinde yazan okuma yazma hızına bakılır (!) 9100F oyun sırasında 5.3 GHZ 10900K gücünde gelir (!) S2H dünyaynın en iyi ve en F/P anakartıdır S2H harici anakart almayın 3950X'i bile kaldırır (!)

Sakın ciddiye almayın bir an boş yapasım geldi :D Bu arada gamegaraj PSU kullanan biri varsa içinin fotosunu atabilir mi?
Benim için mi diyorsun? Ben 2060s veya 2070 yerine alın diyorum 2080s yerine değil İNTEL PENTİUM bey

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor

Çınar Yaşar

80+ Gold
B550 A Pro'nun VRM yapısı hakkında bir bilginiz var mı hocam?
Dün baktığımda bulamamıştım, iyi durumdaysa o fiyata müthiş gerçekten.
Ben bu konuyu ne zaman atmıştım😃 hala çalışıyor

• Hahaha

Çınar Yaşar

80+ Gold

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Aslında ben @crazyreign 'a sormuştum plus mu yoksa a pro mu diye a pro demişti ve iyi de gözüküyor ama bilgisi henuz yok sanırım şuan B550 aorus pro, B550M mortar, B550 tomahawk ve aorus master testi var ama tier list filan bulamadım B550'ler ile alakalı detaylı. :D

şimdi biraz baktım da direkt yazıları hızlı atlayıp ilk linke girmek yerine bir ne yazıyorlar diye bakayım dedmim A pro daha üst seviyeymiş ama VRM'ler hakkında bilgi yok. :D

Benim için mi diyorsun? Ben 2060s veya 2070 yerine alın diyorum 2080s yerine değil İNTEL PENTİUM bey
yoo ben hep görüyorum SDN'de de bol bol gördüm ve 2070 ya da 2060 super OC editionlar ile hemen hemen yakın perofmrans veriyor yani bir şey sayılmaz. :D dlss kapalı tabi..

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Tam olarak kaç faz var ve power stageleri ne bilmiyorum ama VRM olarak çok iyi bir model.
Aslında ben @crazyreign 'a sormuştum plus mu yoksa a pro mu diye a pro demişti ve iyi de gözüküyor ama bilgisi henuz yok sanırım şuan B550 aorus pro, B550M mortar, B550 tomahawk ve aorus master testi var ama tier list filan bulamadım B550'ler ile alakalı detaylı. :D

şimdi biraz baktım da direkt yazıları hızlı atlayıp ilk linke girmek yerine bir ne yazıyorlar diye bakayım dedmim A pro daha üst seviyeymiş ama VRM'ler hakkında bilgi yok. :D
B550-A PRO neyden üst seviyeymiş, anlamadım :D. MORTAR, GAMING PLUS, A-PRO ve EDGE Mini-ITX modeli aynı seviyeye konumlandırılmış. Mini-ITX olanı geç, bu üç anakartın VRM'leri aynı olabilir, tam olarak bir B550 tier list'i çıktığı zaman power stagelerine falan bakıp karşılaştırırız.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Tam olarak kaç faz var ve power stageleri ne bilmiyorum ama VRM olarak çok iyi bir model.

B550-A PRO neyden üst seviyeymiş, anlamadım :D. MORTAR, GAMING PLUS, A-PRO ve EDGE Mini-ITX modeli aynı seviyeye konumlandırılmış. Mini-ITX olanı geç, bu üç anakartın VRM'leri aynı olabilir, tam olarak bir B550 tier list'i çıktığı zaman power stagelerine falan bakıp karşılaştırırız.
Ekran Alıntısı.PNG

PLUS'a göre üst seviye yani ama şu seviyeler filan bu anakarltarın hepsi aynı mı? :D çünkü şuan bunun gibi bir liste lazım.
afsgdf

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
  • Beğen

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor

Tier list arıyorsanız bende şöyle bir şey var, geçenlerde bakmıştım tekrar kontrol edeyim belki bu modelleri de eklemişlerdir.
Prime almaktansa ben de MSI tercih ederdim, ön yargım neyi gösterecek bakayım hemen.
12 fazlı VRM kullanıyormuş 5 faz*2 şeklinde Vcore için. 2 faz da RAM için sanırım. Tomahawk da 12 fazlı, Amper değerlerini kıyaslamadım ama.
Drive ile paylaşayım bari.

Top Bottom