kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Bu o PSU mu?
Hayır değil. Korumaları yazar mısın?
Bu o PSU mu?
Ayrıntılı bir bilgim yok, PSU ları açıp şu nerde şu nerde diye bakmıyorum.
Ayrıntılı bir bilgim yok, PSU ları açıp şu nerde şu nerde diye bakmıyorum.
Gpu ile alakalıdırŞimdi bir markayı kötülemek için arkadaşlar yada A markası B markasından iyi demek için B markasının bariz sıkıntılıarının sorunlarının olmması gerekir. Ama sizin övdüğünüz AMD nin daha çok sıkıntısı var. Yabancı forumlara bakın biraz. 10 konudan 8 i AMD sorunlarıyla ilgili.
NOT: Bende AMD kullanıyorum linç etmmeyin
Adam Strix B550 E alacak , S2H al işlemcini yükselt diyen birini gördüm. S2H yeterli imiş.5700 XT, 2080 Ti gücünde, 2080 super yerine 5700 XT alıp diğer parçaları yükseltin (!) 3600 = 10900K 5.3 GHZ (!) anakart alırken sadece OC yapılıp yapılmadığına bakılır eğer anakart OC destekliylse VRM , soğutma , kalite vb her şey önemsizdir bir anakartı anakart yapan OC yapılabilip yapılabilinememesidir ve RAM frekans desteğidir (!) SSD alırken sadece özellkilerinde yazan okuma yazma hızına bakılır (!) 9100F oyun sırasında 5.3 GHZ 10900K gücünde gelir (!) S2H dünyaynın en iyi ve en F/P anakartıdır S2H harici anakart almayın 3950X'i bile kaldırır (!)
Sakın ciddiye almayın bir an boş yapasım geldi Bu arada gamegaraj PSU kullanan biri varsa içinin fotosunu atabilir mi?
Bende bulamadım koruma ile ilgili bişey.Hocam linkte korumalar yazıyor demişssin ama korumaları bulamadım. Hangi korumaları var?
Noldu?Bazen forumun yaş ortalamasının 10 falan olduğunu düşünüyorum. Allahtan aklı başında birkaç kişi var.
80+ ya kaliteli(!)AIGO marka üretici var demek. Peki nerede bunun sertifika kanıtı? Nerede korumaları? 12V kanalından kaç W veriyor?
80+ ya kaliteli(!)
Ayrıntılı bir bilgim yok,