Neler Yeni

Lafı size bırakıyorum

Çınar Yaşar

80+ Gold

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Bir Intel fanboyu ile tartışıyoruz saygı çerçevesinde kalarak, bıktım artık söz sizin
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz @White Ravens fanboyum ama Donanım Arşivi fanboyu, bu arada hala sövüyor😃
Bir Intel fanboyu ile tartışıyoruz saygı çerçevesinde kalarak, bıktım artık söz sizin
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz @White Ravens fanboyum ama Donanım Arşivi fanboyu, bu arada hala sövüyor😃
Bu adamlara laf anlatılmaz hiç kavgaya girmeyeceksin Kanka boşver

Çınar Yaşar

80+ Gold

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Ensar
😂..

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Tartışacak sayfalarca bilgim var da neyse PSU konusunda sende Game Garajın PSU lara sallayanlardansın anladığıma göre tartışmaya gerek yok yani :D haklısın diyip geçeceğim.

Evet sallıyorum. Gamegaraj sistemi alacağıma 200 TL fazla veririm daha kaliteli parçalar ile toplarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Berk
Ben inteli çok severdim. zamanında pentium Dual core e6500 gibi i7 6700 ve i7 7700 i5 8500 gibi işlemcilerini kullandım sonra bir dönem sistemimi sattım.

Aradan biraz zaman geçti ve sistem topladım işlemcimi i3 9100F seçmiştim sanırım param ona yetti 700 800 TL civarında oyunlarda sorun yaşadım biraz beklediğim gibi değildi daha sonra anakart ve işlemciyi satip Ryzen 2600 ve anakartını aldım o günden beri Ryzen kullanıyorum memnunum ama gönül isterdi İntelin fiyatları çok uygun olsun gidip i7 8700k işlemciler alip kullanalım ama şartlart uygun değil :D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Evet sallıyorum. Gamegaraj sistemi alacağıma 200 TL fazla veririm daha kaliteli parçalar ile toplarım.
Kaliteli :D hahaha mesela inno3d alacağına msi alırsın daha fazla para vererek ve performansın aynı olur, dış tasarımı farklı olur. Anakart Biostar almaktansa yine Asus alırsın aynı işlemci desteğine sahip olursun. En verimli şekilde f/p bir sistem almak istiyorsan genellikle game garajda oluyor :)
ha bu arada PSU sorularının cevaplarını verdim ona ne diyorsun :D?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne demek kaçıyoruz? Benden kaçamazsınız. :D
İzindeyim Gizem, F/P sistem isteyenlere Game Garaj öneriyorum. :)

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Kaliteli :D hahaha mesela inno3d alacağına msi alırsın daha fazla para vererek ve performansın aynı olur, dış tasarımı farklı olur. Anakart Biostar almaktansa yine Asus alırsın aynı işlemci desteğine sahip olursun. En verimli şekilde f/p bir sistem almak istiyorsan genellikle game garajda oluyor :)
ha bu arada PSU sorularının cevaplarını verdim ona ne diyorsun :D?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İzindeyim Gizem, F/P sistem isteyenlere Game Garaj öneriyorum. :)

Kronik sorunlu SSD'nin ile sana iyi günler diliyorum.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Kronik sorunlu SSD'nin ile sana iyi günler diliyorum.
Alırken sorunlarının düzeldiğini sanıyordum bu yüzden aldım,
1-) seni ilgilendirmez ne alıp almadığım,
2-) 120GB M2 alıp windowsu ona kuracağım,
3-) PSU hakkında bir bilginizin olmadığına eminim ama nasıl oluyorsa başka bir konuda içindeki kapasitörlerin kalitesine kadar bilginiz olup ''kalitesiz''
diyebiliyorsunuz garip,
4-) 80+ Bronze sertifikasının kanıtı var, korumaları var, 12V kanalından verdiği watt gayet yeterli belli.
5-) Kargoları İncehesap ve itopya gibi sitelerden çok daha hızlı,
6-) Müşteri hizmetleri gayet ilgili (satış önesi - sonrası)
Anlayamadığım ne derdiniz zorunuz var game garajla?

Top Bottom