Çınar Yaşar
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
+999arkadas argo yasak olmasa ufak bi argo bırakırdık man--- gibi
+999arkadas argo yasak olmasa ufak bi argo bırakırdık man--- gibi
Bir Intel fanboyu ile tartışıyoruz saygı çerçevesinde kalarak, bıktım artık söz sizin
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz @White Ravens fanboyum ama Donanım Arşivi fanboyu, bu arada hala sövüyor
Bu adamlara laf anlatılmaz hiç kavgaya girmeyeceksin Kanka boşverBir Intel fanboyu ile tartışıyoruz saygı çerçevesinde kalarak, bıktım artık söz sizin
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz @White Ravens fanboyum ama Donanım Arşivi fanboyu, bu arada hala sövüyor
Zaten bütün foruma aynı şeyi yapıyormuşBu adamlara laf anlatılmaz hiç kavgaya girmeyeceksin Kanka boşver
Kesinlikle katılıyorumİşlemcide intel, ekran kartında AMD fanboyu görünce kaçacaksın.
..Bir Intel fanboyu ile tartışıyoruz saygı çerçevesinde kalarak, bıktım artık söz sizin
@Gizemss sponsorluk istiyordu.Alınma ama bir de gamegaraj fanboyu görünce kaçacaksın . (!)
Tartışacak sayfalarca bilgim var da neyse PSU konusunda sende Game Garajın PSU lara sallayanlardansın anladığıma göre tartışmaya gerek yok yani haklısın diyip geçeceğim.
Kaliteli hahaha mesela inno3d alacağına msi alırsın daha fazla para vererek ve performansın aynı olur, dış tasarımı farklı olur. Anakart Biostar almaktansa yine Asus alırsın aynı işlemci desteğine sahip olursun. En verimli şekilde f/p bir sistem almak istiyorsan genellikle game garajda oluyorEvet sallıyorum. Gamegaraj sistemi alacağıma 200 TL fazla veririm daha kaliteli parçalar ile toplarım.
İzindeyim Gizem, F/P sistem isteyenlere Game Garaj öneriyorum.Ne demek kaçıyoruz? Benden kaçamazsınız.
Kaliteli hahaha mesela inno3d alacağına msi alırsın daha fazla para vererek ve performansın aynı olur, dış tasarımı farklı olur. Anakart Biostar almaktansa yine Asus alırsın aynı işlemci desteğine sahip olursun. En verimli şekilde f/p bir sistem almak istiyorsan genellikle game garajda oluyor
ha bu arada PSU sorularının cevaplarını verdim ona ne diyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İzindeyim Gizem, F/P sistem isteyenlere Game Garaj öneriyorum.
Alırken sorunlarının düzeldiğini sanıyordum bu yüzden aldım,Kronik sorunlu SSD'nin ile sana iyi günler diliyorum.