Neler Yeni

Lamzu 4k dongle bağlantı sorunu

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Tuna
Selamlar 6 aydır lamzu atlantis mini pro 4k fareyi 1khz dongle ile sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım 4k dongleın stoğa gelmesiyle birlikte sipariş geçtim ve elime ulaştı yalnız 1khz dongle ile sorunsuz kullandığım cihazım sapıtmaya başladı 4k dongleın driverlarını her seyi kurduğuma eminim ama 4k dongleı kullanmaya başladıktan sonra masaüstünde olsun oyun oynarken olsun durup dururken mouse duruyor laptop kullanıyorum touchpaddan fare çalışıyor yada kablolu bağlayınca yine çalışmaya devam ediyor geri 4k dongleı takınca yine çalışmaya devam ediyor ama ara ara durup dururken bağlantı gidiyor eski dongleımı taktım sorunsuz çalışıyordu onunla ama artık onunlada aynı sorunu yaşamaya başladı 4k kullandığım için mi oluyo diyede denedim ama 1kya aldığımdada kopuyor çözümü ne bir türlü anlayamadım bir sürü reddit post okudum ama hala bir çözüm bulamadım bana yazılımsal bir yerde hata yapmışım gibi geliyor cünkü 1khz dongle ile sorunsuz bir şekilde kullanıyordum cihazı

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Emre
Lamzu uygulaması üzerinde hz ayarlama kısmında olan ripple control ve angle snapping'i kapatalım ve sadece motion sync açıp bi test ettin mi? Altta ki yapacaksın ayarı
1730903067732.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer olmuyorsa driver'ı kaldırıp benim atacağım driver'ı kurabilir misin?

Son düzenleme:

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lamzu uygulaması üzerinde hz ayarlama kısmında olan ripple control ve angle snapping'i kapatalım ve sadece motion sync açıp bi test ettin mi? Altta ki yapacaksın ayarı
Alıntıyı görüntüle

eğer olmuyorsa driver'ı kaldırıp benim atacağım driver'ı kurabilir misin?
Hocam driver kaldırmayı arıyorum bende 2 gündür lamzularda driver nasıl kalkıyor hiçbir yerde bilgi yok ve dediğiniz ayarlar zaten kapalı sadece motion sync açık

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Emre
Hocam driver kaldırmayı arıyorum bende 2 gündür lamzularda driver nasıl kalkıyor hiçbir yerde bilgi yok ve dediğiniz ayarlar zaten kapalı sadece motion sync açık
Allah Allah nasıl yok ya, program kaldır da olması lazım, olmazsa eve gidince ben bi bakayım kaldırabilecek miyim? Bendede Lamzu Maya var

Belkide driver üstüne driver kurunca yükseliyordur sürümü

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Tuna
Allah Allah nasıl yok ya, program kaldır da olması lazım, olmazsa eve gidince ben bi bakayım kaldırabilecek miyim? Bendede Lamzu Maya var

hocam şimdi eve gelebildim bende labdaydım dediğiniz driver kurulu zaten bende attığınız linkten kurmuştum
ama yinede driver 0layıp en baştan kurmak istiyorum bi yerde hata yapmısım gibi geliyor ama hiç bir yerde driverı nasıl kaldıracağıma dair bilgi bulamadım

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Tuna

Hocam bakabildiniz mi

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Emre
bunu silmek işe yarar mı hocam bu programı değil mi driverı silmek istiyordum ben
programı'da tekrar kurup mouse'u eşledikten sonra uygulamanın ayarlar kısmına girip driver ve firemeware'e check up edin, eğer güncelleme varsa otomatik yapacaktır.

Top Bottom