Neler Yeni

🔥İndirim Lamzu Atlantis PRO 4K + Blade X Bundle mouse pad 3799tl

ch1.35

80+
ona o parayı vereceğime gider barda yerim daha çok eğlenirim o ne öyle ya
Bu şeye benzemiş hocam, "kimi siteler bugün yiyip yarın tuvalette veda edeceğin yarım ekmek döner parasına 1 aylık hizmet veriyor" gibi olmuş.
Herkesin kendi tercihi kimi o parayı mouse'a verir kimi bi akşam yemeğinde masaya bırakır kimi 1 ay geçinir. Bunun tartışması yapılmaz ve ona vereceğime şunu şunu yaparım denmez.

JANEH

80+ Bronze
kibirlisin farketmemiş olmanda bunu kanıtlar nitelikte. Bay beden eğitimi öğretmeni gel bench te kapışalım squat atalım ;)
hayatım boyunca protein tozu kullanmadan spor yaptım diğer steroidlere vitaminlere girmek dahi istemiyorum ama size nacizane tavsiyem ağır kilolar vucudunuza bindireceğiniz fazla stres kas yırtılmasına sebep olıur Allah korusun tendon atabilir her zaman ortalama kiloda yapılmasını tavsiye ediyorum atıyorum; 60 kg 4x10 yapabilen birisi 40x10 yapması daha iyi olacaktır sporu görüşünüş amaçlı değil cidden sağlığımızı düşünerek yapalım alkol adh hormunu boza bilme yetisine sahip buda vucutta su toplanması için bulunmaz bir nimet :)

Keyfen

80+ Bronze
bu biraz hastalık gibi aynı sorun bende de var isterne 10k olsun hoşuma giderse alırım, 2 tane mose var bende imzada yazıyor ama halen aklım diğer mouse larda
ya seviyorsan ve maddi durumun destekliyorsa bence sevdiğin şeylerin üstüne gitmelisin zaten mutlu ettiği sürece bence dahada fazlasını almalısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayatım boyunca protein tozu kullanmadan spor yaptım diğer steroidlere vitaminlere girmek dahi istemiyorum ama size nacizane tavsiyem ağır kilolar vucudunuza bindireceğiniz fazla stres kas yırtılmasına sebep olıur Allah korusun tendon atabilir her zaman ortalama kiloda yapılmasını tavsiye ediyorum atıyorum; 60 kg 4x10 yapabilen birisi 40x10 yapması daha iyi olacaktır sporu görüşünüş amaçlı değil cidden sağlığımızı düşünerek yapalım alkol adh hormunu boza bilme yetisine sahip buda vucutta su toplanması için bulunmaz bir nimet :)
öncelikle güzel düşüncelerin için teşekkür ederim, artık eskisi kadar giremiyorum zaten omzumu sakatladım 6 ayda düzeltemedim bile, protein tozu cla l carnitine preworkout vitaminler creatinler ne ararsan kullanmış sadece iğneye girmemiş birisiyim. vücuttaki suyu kolay kolay atamıyoruz zaten ama hayat bu yediğimiz hamburgerler köfte ekmekler pizzalar bunları normalde haftada 2-3 kere tüketen bir insandım ve şuanda haftada 1 maximum aldığım alkole nazaran düşününce daha az gibi geliyor gözüme zararı

Wow ortamlara akıyorsun. Cool sun meeeeeen
neden alay ediyorsun

Bu şeye benzemiş hocam, "kimi siteler bugün yiyip yarın tuvalette veda edeceğin yarım ekmek döner parasına 1 aylık hizmet veriyor" gibi olmuş.
Herkesin kendi tercihi kimi o parayı mouse'a verir kimi bi akşam yemeğinde masaya bırakır kimi 1 ay geçinir. Bunun tartışması yapılmaz ve ona vereceğime şunu şunu yaparım denmez.
zaten kimseye enayidir aptaldır bunu alanlar gibi şey demedim kendi yapacağımı söyleidm evimde 250 tl ye takım olarak aldığım mouse klavyem var gül gibi geçiniyorum onlarla :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Esca

Erlik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Boris Manco
Uzun süredir forumda iki tarafında haksız olduğu bir kavga görmemiştim. Rez.

FOx7fhSXIA0LC9T.jpg

Top Bottom