loewry
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 967
web driveri kullanin yeterli digerine gerek yokbeyler mousenin lamzu aurora uygulamasını indirdim ordan ayar yapabiliyorum, fakat burada sürümü ile ilgili bir şey var bunu indirmeme gerek var mı?
lamzu aurora uygulamasını indirdim ordan ayar yaptım resimdeki gibi, ondan bahsetmiyorum firmwareden bahsediyorum bende 0.9 yazıyor maya x in 0.15 sürümü var sanırım onu indirmeye gerek var mı? firmware update yazıyor resimde sağ üstte @TechGuy competion mode aldım(max performans moduymuş) ve motion sync açtımweb driveri kullanin yeterli digerine gerek yok
sleep time i en az 5 dakikaya cikarin bence bende diyorumki zaten driver indirmeye gerek yok web softwarei hem en gunceli hemde en kolayi indirdiginiz driverde surekli update gelip ugrasicaksinizlamzu aurora uygulamasını indirdim ordan ayar yaptım resimdeki gibi, ondan bahsetmiyorum firmwareden bahsediyorum bende 0.9 yazıyor maya x in 0.15 sürümü var sanırım onu indirmeye gerek var mı? firmware update yazıyor resimde sağ üstte @TechGuy competion mode aldım(max performans moduymuş) ve motion sync açtım
Anladım hocam sağol 4k hzde kullanayım dimi, birde competition mode ve motien sync açık, sarjını göremedim bnerde acabasleep time i en az 5 dakikaya cikarin bence bende diyorumki zaten driver indirmeye gerek yok web softwarei hem en gunceli hemde en kolayi indirdiginiz driverde surekli update gelip ugrasicaksiniz
Anladım hocam sağol 4k hzde kullanayım dimi, birde competition mode ve motien sync açık, sarjını göremedim bnerde acaba
2K ya da 4k kullan fark yok.lamzu aurora uygulamasını indirdim ordan ayar yaptım resimdeki gibi, ondan bahsetmiyorum firmwareden bahsediyorum bende 0.9 yazıyor maya x in 0.15 sürümü var sanırım onu indirmeye gerek var mı? firmware update yazıyor resimde sağ üstte @TechGuy competion mode aldım(max performans moduymuş) ve motion sync açtım
debounce ne işe yarıyor uygulama oyun için 2-4 ms önerilir yazıyor ama mouse baya hafifmiş sens düşürmeden kontrol edemiyorum imkanı yok. düşürdüm hafif olduğu için rahat flick atılıyor2K ya da 4k kullan fark yok.
Motion Sync kapat.
Debounce 10ms yap.
Competition mod açık kalabilr.
ne gibi bir sorun çıkartabilirAlıntıyı görüntüle bu olmasi gerek 4k hz kafi 8khz gereksiz birde valorantta oynayacaksaniz unreal engine gectigi icin 4khzde stabil olmayabiliyo sorun cikarirsa 2khz deneyin valoda sadece valo icinde degil ue oyunlarinda genelde
fps dusurebilir drop falan gibi, debounce time i 0 da tutabilirsiniz ne kadar aralikla click atacaginiz ayarid
debounce ne işe yarıyor uygulama oyun için 2-4 ms önerilir yazıyor ama mouse baya hafifmiş sens düşürmeden kontrol edemiyorum imkanı yok. düşürdüm hafif olduğu için rahat flick atılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne gibi bir sorun çıkartabilir
0 da double click yapabilir diyorlar, ben valo oynadıgım için art arda atması cok sıkıntı olur silah sekmesi acısından, 3 ms e aldımfps dusurebilir drop falan gibi, debounce time i 0 da tutabilirsiniz ne kadar aralikla click atacaginiz ayari
double click yapmaz optik switchlerde mayaxdede omron optik vardi diye hatirliyorum gene 3de farkettirmezde 0dada sorun cikarmaz0 da double click yapabilir diyorlar, ben valo oynadıgım için art arda atması cok sıkıntı olur silah sekmesi acısından, 3 ms e aldım
Debounce tıklama aralığı 0-5 arası değerler çift tıklama yapabilir. Mouse'u efektif kullanmak için dediğim ayarları yaparsan başın ağrımaz ve gecikmesi düşük olur.debounce ne işe yarıyor uygulama oyun için 2-4 ms önerilir yazıyor ama mouse baya hafifmiş sens düşürmeden kontrol edemiyorum imkanı yok. düşürdüm hafif olduğu için rahat flick atılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: