Yardım Lamzu maya x driver indirmelimiyim

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
beyler mousenin lamzu aurora uygulamasını indirdim ordan ayar yapabiliyorum, fakat burada sürümü ile ilgili bir şey var bunu indirmeme gerek var mı?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (13).webp
    Ekran Görüntüsü (13).webp
    90.4 KB · Hit: 26
  • Ekran Görüntüsü (14).webp
    Ekran Görüntüsü (14).webp
    91.7 KB · Hit: 24
web driveri kullanin yeterli digerine gerek yok
lamzu aurora uygulamasını indirdim ordan ayar yaptım resimdeki gibi, ondan bahsetmiyorum firmwareden bahsediyorum bende 0.9 yazıyor maya x in 0.15 sürümü var sanırım onu indirmeye gerek var mı? firmware update yazıyor resimde sağ üstte @TechGuy competion mode aldım(max performans moduymuş) ve motion sync açtım

lamzu aurora uygulamasını indirdim ordan ayar yaptım resimdeki gibi, ondan bahsetmiyorum firmwareden bahsediyorum bende 0.9 yazıyor maya x in 0.15 sürümü var sanırım onu indirmeye gerek var mı? firmware update yazıyor resimde sağ üstte @TechGuy competion mode aldım(max performans moduymuş) ve motion sync açtım
sleep time i en az 5 dakikaya cikarin bence bende diyorumki zaten driver indirmeye gerek yok web softwarei hem en gunceli hemde en kolayi indirdiginiz driverde surekli update gelip ugrasicaksiniz

sleep time i en az 5 dakikaya cikarin bence bende diyorumki zaten driver indirmeye gerek yok web softwarei hem en gunceli hemde en kolayi indirdiginiz driverde surekli update gelip ugrasicaksiniz
Anladım hocam sağol 4k hzde kullanayım dimi, birde competition mode ve motien sync açık, sarjını göremedim bnerde acaba

Anladım hocam sağol 4k hzde kullanayım dimi, birde competition mode ve motien sync açık, sarjını göremedim bnerde acaba
1756901333855.webp
bu olmasi gerek 4k hz kafi 8khz gereksiz birde valorantta oynayacaksaniz unreal engine gectigi icin 4khzde stabil olmayabiliyo sorun cikarirsa 2khz deneyin valoda sadece valo icinde degil ue oyunlarinda genelde

2K ya da 4k kullan fark yok.
Motion Sync kapat.
Debounce 10ms yap.
Competition mod açık kalabilr.

d
2K ya da 4k kullan fark yok.
Motion Sync kapat.
Debounce 10ms yap.
Competition mod açık kalabilr.
debounce ne işe yarıyor uygulama oyun için 2-4 ms önerilir yazıyor ama mouse baya hafifmiş sens düşürmeden kontrol edemiyorum imkanı yok. düşürdüm hafif olduğu için rahat flick atılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle bu olmasi gerek 4k hz kafi 8khz gereksiz birde valorantta oynayacaksaniz unreal engine gectigi icin 4khzde stabil olmayabiliyo sorun cikarirsa 2khz deneyin valoda sadece valo icinde degil ue oyunlarinda genelde
ne gibi bir sorun çıkartabilir

d

debounce ne işe yarıyor uygulama oyun için 2-4 ms önerilir yazıyor ama mouse baya hafifmiş sens düşürmeden kontrol edemiyorum imkanı yok. düşürdüm hafif olduğu için rahat flick atılıyor

ne gibi bir sorun çıkartabilir
fps dusurebilir drop falan gibi, debounce time i 0 da tutabilirsiniz ne kadar aralikla click atacaginiz ayari

fps dusurebilir drop falan gibi, debounce time i 0 da tutabilirsiniz ne kadar aralikla click atacaginiz ayari
0 da double click yapabilir diyorlar, ben valo oynadıgım için art arda atması cok sıkıntı olur silah sekmesi acısından, 3 ms e aldım

Debounce tıklama aralığı 0-5 arası değerler çift tıklama yapabilir. Mouse'u efektif kullanmak için dediğim ayarları yaparsan başın ağrımaz ve gecikmesi düşük olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,624
Üyeler
183,448
Son üye
bykanly63
Geri