Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Kaliteli ve Yaklaşık 20M Kablo bulabilirmisiniz?
Mümkünse satıcı ITOPYA olsun.
Hocam isterseniz size aldığım kablonun linkini atayım çok memnunum ama İtopyadan değil Trendyoldan aldımKaliteli ve Yaklaşık 20M Kablo bulabilirmisiniz?
Hocam cat 20 de mi varmış ben 8 e kadar diye biliyordum ama bana cat6 önerdiler ve gayet memnunumCAT20 Kalitelimidir?
S-link SL-CAT20 20m RJ-45 Kablo | ITOPYA
S-link SL-CAT20 20m RJ-45 Kablo En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SL-CAT20 ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam iyice bi araştır şahsen ben cat20 yi ilk defa duydumBunu alacağım galiba. CAT20 Çok sorun yaratırmı? Modem 25Mbps yakında 45 Alacağız.S-link SL-CAT20 20m RJ-45 Kablo | ITOPYA
S-link SL-CAT20 20m RJ-45 Kablo En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SL-CAT20 ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam iyice bi araştır şahsen ben cat20 yi ilk defa duydum
Hocam önce araştırın size göre hangisi daha iyiyse onu alın belki araştırıp alacağınız ürün benim attığım üründen daha iyidirBende ilk kez duydum. Neyse senin dediğini alayım.
Hocam önce araştırın size göre hangisi daha iyiyse onu alın belki araştırıp alacağınız ürün benim attığım üründen daha iyidir
Hocam evet cat20 yok sadece cat5 , cat ve cat7 kabloları var be atacağım makalede hangi kablo ne işe yarar hepsi yazıyorCAT20 diye bir şey yok internette galiba. Rica etsem sende araştırabilirmisin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece model numarası
SL-CAT20
Miş.
Kablonun kendisi Cat5E
Alıntıyı görüntüle
Kablonun üstünde yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve senin attığın daha iyi.
Türkiye şartlarında cat6 kablo yeterlidir 20 ye 30 a gerek yokHocam cat 20 de mi varmış ben 8 e kadar diye biliyordum ama bana cat6 önerdiler ve gayet memnunum