+ Laptopu sök pil soketini çıkarTemizlemelisin
Şuan onu yapiyorum arkasını açmaya çalışıyorum+ Laptopu sök pil soketini çıkar
Valla cumartesiye kadar beklicem en geç ödevim var acil yetistirmem lazım pazara kadar bol bol dua etcez artikters cevir oyle dursun 2-3 gun guc tusuna basma sakin ve dua etmeye basla ya da icini temizliceksin baska sans yok
Daha iyi kurusun diye fön makinesi falan tutma çöp edersinŞuan onu yapiyorum arkasını açmaya çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla cumartesiye kadar beklicem en geç ödevim var acil yetistirmem lazım pazara kadar bol bol dua etcez artik
Şuan girdiyse su klavye tarafından girmiştir arka kısım tozlu duruyor galiba arkadan girmemiş suDaha iyi kurusun diye fön makinesi falan tutma çöp edersin
Laptop açıkken döküldü direk kapattım ters çevirdim klavyeyi bı sildimbence ters v yerine bir masaya ters L olacak şekilde bırak klavye düzlükte ters dursun ki klavye boşluklarından çıksın. Klavye altına da bir bez koy çıkan suyu emsin. Ekranı da ters şekilde masadan aşağı sarkıt resimdeki gibi. Tamamen gücün kapalı olduğundan emin ol. Eğer kapalıysa açmaya çalışma.
Bi sıkıntı olursa bağlanıp yapabilirsin ödevini fazladan PC var kral dandik ama ödev yaptırırŞuan girdiyse su klavye tarafından girmiştir arka kısım tozlu duruyor galiba arkadan girmemiş su
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop açıkken döküldü direk kapattım ters çevirdim klavyeyi bı sildim
Valla ödev kodlama ödevi hocam maalesef yapabileceğimi sanmiyorum :/ üniversite ogrencisiyim laptobumda Lenovo loq tam şansıma denk geldiBi sıkıntı olursa bağlanıp yapabilirsin ödevini fazladan PC var kral dandik ama ödev yaptırır
Valla bende onu düşünüyorum ama kayserideyim burda iyi bir bilgisayarci var mı bilmiyorum.Kayseri esnafı zaten belliçevrende iyi bir bilgisayarcı varsa bence götür bi baksınlar en azından temizleyip oksitlenme olmadan önlem alırlar belki
Temizlemelisin
ters cevir oyle dursun 2-3 gun guc tusuna basma sakin ve dua etmeye basla ya da icini temizliceksin baska sans yok
Bi sıkıntı olursa bağlanıp yapabilirsin ödevini fazladan PC var kral dandik ama ödev yaptırır
Arkadaşlar bugün akşam 8 gibi açmayı düşünüyorum sizce kurumusmudur ? Yukardaki fotodaki şekilde dün gece 2den belli duruyor.bence ters v yerine bir masaya ters L olacak şekilde bırak klavye düzlükte ters dursun ki klavye boşluklarından çıksın. Klavye altına da bir bez koy çıkan suyu emsin. Ekranı da ters şekilde masadan aşağı sarkıt resimdeki gibi. Tamamen gücün kapalı olduğundan emin ol. Eğer kapalıysa açmaya çalışma.