Laptoba su döküldü yardım

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,621
Valla bardağa uzanırken bı anda bardağa çarptı elim su komple döküldü şuan ters v biçiminde direk laptobu bıraktım.Laptop kapalı şuan daha ne yapmalıyım ?

ters cevir oyle dursun 2-3 gun guc tusuna basma sakin ve dua etmeye basla ya da icini temizliceksin baska sans yok

+ Laptopu sök pil soketini çıkar
Şuan onu yapiyorum arkasını açmaya çalışıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ters cevir oyle dursun 2-3 gun guc tusuna basma sakin ve dua etmeye basla ya da icini temizliceksin baska sans yok
Valla cumartesiye kadar beklicem en geç ödevim var acil yetistirmem lazım pazara kadar bol bol dua etcez artik

Şuan onu yapiyorum arkasını açmaya çalışıyorum

Valla cumartesiye kadar beklicem en geç ödevim var acil yetistirmem lazım pazara kadar bol bol dua etcez artik
Daha iyi kurusun diye fön makinesi falan tutma çöp edersin

bence ters v yerine bir masaya ters L olacak şekilde bırak klavye düzlükte ters dursun ki klavye boşluklarından çıksın. Klavye altına da bir bez koy çıkan suyu emsin. Ekranı da ters şekilde masadan aşağı sarkıt resimdeki gibi. Tamamen gücün kapalı olduğundan emin ol. Eğer kapalıysa açmaya çalışma.

Ekler

• 2.png
    2.png
    42.2 KB · Hit: 58
Daha iyi kurusun diye fön makinesi falan tutma çöp edersin
Şuan girdiyse su klavye tarafından girmiştir arka kısım tozlu duruyor galiba arkadan girmemiş su

bence ters v yerine bir masaya ters L olacak şekilde bırak klavye düzlükte ters dursun ki klavye boşluklarından çıksın. Klavye altına da bir bez koy çıkan suyu emsin. Ekranı da ters şekilde masadan aşağı sarkıt resimdeki gibi. Tamamen gücün kapalı olduğundan emin ol. Eğer kapalıysa açmaya çalışma.
Laptop açıkken döküldü direk kapattım ters çevirdim klavyeyi bı sildim

Şuan girdiyse su klavye tarafından girmiştir arka kısım tozlu duruyor galiba arkadan girmemiş su

Laptop açıkken döküldü direk kapattım ters çevirdim klavyeyi bı sildim
Bi sıkıntı olursa bağlanıp yapabilirsin ödevini fazladan PC var kral dandik ama ödev yaptırır

çevrende iyi bir bilgisayarcı varsa bence götür bi baksınlar en azından temizleyip oksitlenme olmadan önlem alırlar belki

çevrende iyi bir bilgisayarcı varsa bence götür bi baksınlar en azından temizleyip oksitlenme olmadan önlem alırlar belki
Valla bende onu düşünüyorum ama kayserideyim burda iyi bir bilgisayarci var mı bilmiyorum.Kayseri esnafı zaten belli :(

Ben bı ön kurulama yaptım.gece 2den belli arka kapağı açık şekilde duruyor

Böyle gece 2den belli duruyor

Tamirciye goturmelimiyim arkadaslar sizce çok kafama takıldı.

Ekler

• 17286396351653086992751265323999.jpg
    17286396351653086992751265323999.jpg
    3.3 MB · Hit: 46
Son düzenleme:
Bi sıkıntı olursa bağlanıp yapabilirsin ödevini fazladan PC var kral dandik ama ödev yaptırır
Arkadaşlar bugün akşam 8 gibi açmayı düşünüyorum sizce kurumusmudur ? Yukardaki fotodaki şekilde dün gece 2den belli duruyor.

Geri