hayır nerden bakabilirim ?driverin kurulu olduğuna emin misiniz
windows 10 64 bit mi kullanıyorsunuzhayır nerden bakabilirim ?
wind 10 pro 64 bit kullanıyorumwindows 10 64 bit mi kullanıyorsunuz
eğer windows 10 64 bit kullanıyorsanız bunu indirin
Tm bunu indirinwind 10 pro 64 bit kullanıyorum
indiriyorumTm bunu indirin
o nasıl oluyor knk ?Laptop dahili ekran kartını da kullanıyor olabilir
uygun değil diyor knkTm bunu indirin
Bu dediklerin tam bir palavra ben kendim kullandığımdan biliyorum en fazla 2 derece soğutmuşturStandart soğutucular, evet soğutuyor.
Söyle düşünün alttan soğuk hava veriliyor içerdeki fanlar soğuk havayı alıp daha soğuk bir hava veriyor. Ayrıca tüm hava içeri girmese bile kasayı soğutur. Her halükarda yararı olur.
Hem 6 fanlı soğutucu hemde vakum soğutucu kullandım o laptopu bir türlü soğutamadım. Bilgisayar hava alamıyorsa vakum falan işe yaramıyor. Maksimum 3 derece oynamıştır zaten 100 derece olmuş işlemcim 97 olsa ne olacak? Turbo boost kapadım ve işi çözdüm 80 civarına düştü sana konuyu atarım.Bu dediklerin tam bir palavra ben kendim kullandığımdan biliyorum en fazla 2 derece soğutmuştur
Senin dediğin soğutucu anca altında ızgara bulunan pc lerde iş yapar o da soğutma için değil dışarı çıkan sıcak havayı hızlıca tahliye etmek içindir
Ama sen ısrar edip vakumlu almazsan yarın işlemcin 100 dereceyi görür işlemcinin altındaki toplar bi erir laptop çöp olur
Ama vakumlu kullandığında
En kötü senaryo: fanlar bozulur yenisini takarsın laptop açmak pc temizlemekten bile kolay iştir
Diyleim korkuyorsun bu ustaya yaptır
Pc çöp olacağına yada Binlerce lira masrak çıkacağına 100 - 200 e çözersin bu işi
Laptopa turbo boost yapmak ta ne blm aç gözlülüktür eğer vakumlu da yetmiyorsa altına buz koyacan ben öyle yapıyorumHem 6 fanlı soğutucu hemde vakum soğutucu kullandım o laptopu bir türlü soğutamadım. Bilgisayar hava alamıyorsa vakum falan işe yaramıyor. Maksimum 3 derece oynamıştır zaten 100 derece olmuş işlemcim 97 olsa ne olacak? Turbo boost kapadım ve işi çözdüm 80 civarına düştü sana konuyu atarım.
Aynen okula giderken yanımda bi paket buz taşırım . Ya da şey şey dışarıda işim var laptopun yanına birde sıvı soğutma falan taşırım her gün termal macun değiştirirm olur mu?Laptopa turbo boost yapmak ta ne blm aç gözlülüktür eğer vakumlu da yetmiyorsa altına buz koyacan ben öyle yapıyorum
Yada laptop u sıvı soğutmalıya çevirmek zorundasın