Neler Yeni

laptobum çok kasıyor

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,579
İsim
Mert Metshi
driverin kurulu olduğuna emin misiniz

G.P.U

80+ Silver
Standart soğutucular, evet soğutuyor.
Söyle düşünün alttan soğuk hava veriliyor içerdeki fanlar soğuk havayı alıp daha soğuk bir hava veriyor. Ayrıca tüm hava içeri girmese bile kasayı soğutur. Her halükarda yararı olur.
Bu dediklerin tam bir palavra ben kendim kullandığımdan biliyorum en fazla 2 derece soğutmuştur

Senin dediğin soğutucu anca altında ızgara bulunan pc lerde iş yapar o da soğutma için değil dışarı çıkan sıcak havayı hızlıca tahliye etmek içindir

Ama sen ısrar edip vakumlu almazsan yarın işlemcin 100 dereceyi görür işlemcinin altındaki toplar bi erir laptop çöp olur

Ama vakumlu kullandığında

En kötü senaryo: fanlar bozulur yenisini takarsın laptop açmak pc temizlemekten bile kolay iştir
Diyleim korkuyorsun bu ustaya yaptır

Pc çöp olacağına yada Binlerce lira masrak çıkacağına 100 - 200 e çözersin bu işi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu dediklerin tam bir palavra ben kendim kullandığımdan biliyorum en fazla 2 derece soğutmuştur

Senin dediğin soğutucu anca altında ızgara bulunan pc lerde iş yapar o da soğutma için değil dışarı çıkan sıcak havayı hızlıca tahliye etmek içindir

Ama sen ısrar edip vakumlu almazsan yarın işlemcin 100 dereceyi görür işlemcinin altındaki toplar bi erir laptop çöp olur

Ama vakumlu kullandığında

En kötü senaryo: fanlar bozulur yenisini takarsın laptop açmak pc temizlemekten bile kolay iştir
Diyleim korkuyorsun bu ustaya yaptır

Pc çöp olacağına yada Binlerce lira masrak çıkacağına 100 - 200 e çözersin bu işi
Hem 6 fanlı soğutucu hemde vakum soğutucu kullandım o laptopu bir türlü soğutamadım. Bilgisayar hava alamıyorsa vakum falan işe yaramıyor. Maksimum 3 derece oynamıştır zaten 100 derece olmuş işlemcim 97 olsa ne olacak? Turbo boost kapadım ve işi çözdüm 80 civarına düştü sana konuyu atarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözdüğüm video bu dikkatlice izleyin ısılarımı düşürdü

G.P.U

80+ Silver
Hem 6 fanlı soğutucu hemde vakum soğutucu kullandım o laptopu bir türlü soğutamadım. Bilgisayar hava alamıyorsa vakum falan işe yaramıyor. Maksimum 3 derece oynamıştır zaten 100 derece olmuş işlemcim 97 olsa ne olacak? Turbo boost kapadım ve işi çözdüm 80 civarına düştü sana konuyu atarım.
Laptopa turbo boost yapmak ta ne blm aç gözlülüktür eğer vakumlu da yetmiyorsa altına buz koyacan ben öyle yapıyorum 😎

Yada laptop u sıvı soğutmalıya çevirmek zorundasın

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Laptopa turbo boost yapmak ta ne blm aç gözlülüktür eğer vakumlu da yetmiyorsa altına buz koyacan ben öyle yapıyorum 😎

Yada laptop u sıvı soğutmalıya çevirmek zorundasın
Aynen okula giderken yanımda bi paket buz taşırım . Ya da şey şey dışarıda işim var laptopun yanına birde sıvı soğutma falan taşırım her gün termal macun değiştirirm olur mu?
Saçmalama !
Turbo boost kapattım ve hiç bir fps kaybı yaşamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,132
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom