Neler Yeni

laptobum çok kasıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Osman efe
asus tuf gaming fx706lı hx175 modelli laptobum çok fazla kasıyor ve maksimum 64hz alabiliyor ayarlardan vs ayarladım nasıl yapılıcağını anlatmanıza gerek yok pubg mobile oynamak istedim 20 fps alıyor maksimum among us yükledim oda aşırı derecede kasıyor yani anlıyacağınız laptop aşırı dereede kasıyor acaba windows ile mi ilgili yada sorunu nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Osman efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turbo açıkmı işelmcinin?
evet 2.5 ghz üstüne cıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

asus tuf gaming fx706lı hx175 modelli laptobum çok fazla kasıyor ve maksimum 64hz alabiliyor ayarlardan vs ayarladım nasıl yapılıcağını anlatmanıza gerek yok PUBG mobile oynamak istedim 20 fps alıyor maksimum among us yükledim oda aşırı derecede kasıyor yani anlıyacağınız laptop aşırı dereede kasıyor acaba windows ile mi ilgili yada sorunu nedir ?
bu arada laptobu alalı 2 3 gün oldu

G.P.U

80+ Silver
asus tuf gaming fx706lı hx175 modelli laptobum çok fazla kasıyor ve maksimum 64hz alabiliyor ayarlardan vs ayarladım nasıl yapılıcağını anlatmanıza gerek yok PUBG mobile oynamak istedim 20 fps alıyor maksimum among us yükledim oda aşırı derecede kasıyor yani anlıyacağınız laptop aşırı dereede kasıyor acaba windows ile mi ilgili yada sorunu nedir ?
Ben dondurma kalıbında buz üretip tam işlemcinin altına koyuyorum birde vakumlu soğutucuyu çalıştırdım kasma falan kalmıyor

Sen iç fanları yağla bide vakumlu soğutu al yetecektir

Annecik

80+ Bronze
Ben dondurma kalıbında buz üretip tam işlemcinin altına koyuyorum birde vakumlu soğutucuyu çalıştırdım kasma falan kalmıyor

Sen iç fanları yağla bide vakumlu soğutu al yetecektir
Vakumlu soğutucu önermiyorum,fanları bozabilir. Onun yerine kaliteli bir stand sogutucu alınabilir bence

Annecik

80+ Bronze
Standart soğutucuların soğuttuğuna mı inanıyorsun

Vakumlu soğutu fan ile paralel dönmüyor ne ile bozabilir
Standart soğutucular, evet soğutuyor.
Söyle düşünün alttan soğuk hava veriliyor içerdeki fanlar soğuk havayı alıp daha soğuk bir hava veriyor. Ayrıca tüm hava içeri girmese bile kasayı soğutur. Her halükarda yararı olur.

Top Bottom