bende de boyle bi sorun var acikcasiAmd radeonu devre dışı bıraktığimda ekran 64 hz oluyor ve değiştiremiyorum yardımcı olur musunuz
nvıdıa denetim masasından 3d ayarları ve ,physx ayarından 3050ti modelini seç ve onaylaAsus ROG Strix G513IE-HN065 laptobunu kullanıyorum ekran kartı olarak amd radeon dahili ekran kartı gözüküyor onu nasıl rtx 3050 ti yaparım yardımcı olur musunuz
Hocam asusun kendi uygulaması varsa mesela fanları vs kontrol edebildiğiniz gibi bir uygulama, orada harici ekran kartı ya da ikincil ekran kartını kullan gibi bi seçenek olabilir ama arkadaşımız yazdığı seçenek de doğrudur. Minecraft gibi oyunlarda rtx ile açmaz onu da denetim masasından elle atamanız gerekmekte.nvıdıa denetim masasından 3d ayarları ve ,physx ayarından 3050ti modelini seç ve onayla
asus aura creator kendi uygulaması fakat ekran kartını çıkarma özelliği yok diye biliyorumHocam asusun kendi uygulaması varsa mesela fanları vs kontrol edebildiğiniz gibi bir uygulama, orada harici ekran kartı ya da ikincil ekran kartını kullan gibi bi seçenek olabilir ama arkadaşımız yazdığı seçenek de doğrudur. Minecraft gibi oyunlarda rtx ile açmaz onu da denetim masasından elle atamanız gerekmekte.
Knk elle nasıl accaz ayrı sorunu bende yaşıyorum Minecraft'taHocam asusun kendi uygulaması varsa mesela fanları vs kontrol edebildiğiniz gibi bir uygulama, orada harici ekran kartı ya da ikincil ekran kartını kullan gibi bi seçenek olabilir ama arkadaşımız yazdığı seçenek de doğrudur. Minecraft gibi oyunlarda rtx ile açmaz onu da denetim masasından elle atamanız gerekmekte.